Hur man identifierar Buicks

Buick bilar har länge varit beundrad för sin kvalitet av komfort och moderna bekvämligheter som gör körningen en underbar upplevelse. Den Buick varumärke är en medlem av General Motors tillverkaren och producerar modeller som liknar Chevrolet, Oldsmobile och Pontiac. På grund av dessa jämförelser är det viktigt att förstå de subtila skillnaderna i Buick fordon. Saker du behöver
Guide till Buick modeller med bilder och specifikationer (se referenser)
Visa fler instruktioner
1

Undersök fordonets strålkastare för att se signaturen tår tappa formen på Buick. Se den punkt som ackumuleras på den övre, yttre kanten av strålkastaren. Denna punkt vidgas till en skarp linje som följer den raka kanten av stötfångaren. Den sista kurvan återigen dras samman i en punkt på den nedre, inre sidan av strålkastaren, bredvid grillen.
2

Utvärdera grillen på fordonet för särdrag trogen Buicks. Den särskilda grill kommer att ha en sköld-liknande form med ett brett övre halvan som går ned till en rundad, smalare bas. Inom grillen finns flera kortplatser som sitter helt plant mot stötfångaren och huven. I mitten av grillen är den runda Buick emblem som rymmer tre smala sköldar med en enda diagonal rand av silver på varje skärm.
3

Känn dörrhandtagen för slim-fodrad kvalitet och jämnhet. Den Buick Handtaget är gammalmodiga i en rak form som drar rakt utåt. Handtaget själv sitter precis ovanför en liten oval som tillåter handen att glida inne att ta tag i handtaget.
4

märke till antennen som sitter i den bakre mitten av biltaket. Den korta, moderna antennen är gjord med en bred bas och en spets som sitter inte mer än ett par inches från toppen av fordonet. Utöver den samtida överklagande, ger antennen också ägare med ny teknik som GPS, webbåtkomst och satellitradio.
5

sitta inne i Buick och se träpanel som är vanligt bland många av de modeller som finns tillgängliga. Denna panel täcker mycket av den övre instrumentpanelen, liksom delar av dörrar och ratt. Observera också växelspaken som sitter i centrum av de två framsätena, som istället för att vara placerad på sidan av rattstången. Inom mitten av ratten ser du Buick emblem igen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/99001.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.