Hur man programmerar Keyless Entry för en Pontiac

Pontiac har en lång historia som går tillbaka till 1907. Även GM tappade varumärket under 2009, kommer entusiaster minnas Pontiac för klassiska bilar som GTO och Firebird. Senare modell Pontiacs, liksom deras General Motors motsvarigheter, ofta utrustade med keyless inresa. De flesta Pontiac nyckellösa fjärrkontroller, såsom Grand Am, Grand Prix, G6 och Solstice, måste programmeras av återförsäljaren. Men vissa Pontiac fordon har kund-programmerbara nyckellösa fjärrkontroller. Instruktioner
Pontiac Aztek
1

Stäng alla dina Aztek dörrar. Tryck och håll nere "Lås upp"-knappen på förarsidans dörr kontrollpanel. Fortsätt att hålla den tills andra instruktioner.
2

Sätt in nyckeln i tändningslåset, men vrid den inte. Ta ut nyckeln, och sedan sätta i det igen. Ta bort den och sätt in den en sista gång och lämna den i tändningslåset.
3

Släpp Lås-knappen på kontrollpanelen. Du kommer att höra en varningssignal, signalerar att du har angett programmeringsläget.
4

Håll Lås upp och knappar lås på din keyless inresa i 30 sekunder. När du hör en varningssignal, är fjärrkontrollen programmerad. Addera Pontiac Firebird (1998 till 2002)
5

Öppna innerdörr säkringsutrymmet. Undersök diagrammet på baksidan för att hitta säkringen märkt Radio. Ta bort den här säkringen ur hållaren.
6

Sätt in nyckeln i tändningslåset. Vrid nyckeln snabbt från Off to Run tre gånger inom fem sekunder. Stopp i Run. Lyssna på dörrarna att låsas för att signalera att du är i programmeringsläget.
7

Tryck och håll låsa och låsa knapparna på din keyless inresa i 15 sekunder. När dörrarna låses, sedan låsa, fjärrkontrollen är programmerad. Upprepa proceduren för ytterligare fjärrkontroller.
8

Stäng av motorn. Sätt tillbaka säkringen märkt Radio på rätt plats. Addera Pontiac Montana
9

Öppna det inre locket säkringsdosan. Leta reda på och ta bort säkringen märkt BCM PRGRM. Se till att alla dörrar, inklusive bakre liftgate, är stängda.
10

in din nyckel och vrid den till tillbehör läget, och sedan omedelbart stänga av den och tillbaka till tillbehöret läge. Öppna din dörr på förarsidan, och sedan stänga av den omedelbart. Lyssna på ringklockan för att bekräfta att du är i programmeringsläget.
11

Håll låsa och låsa den nyckellösa fjärrkontrollen i ca 15 sekunder. Du kommer att höra två klockspel - ett ungefär var åttonde sekund. Släpp knapparna.
12

Ta ut nyckeln ur tändningslåset. Sätt tillbaka säkringen i facket. Addera Pontiac Torrent
13

in din nyckel och vrid den till On utan att starta motorn. Tryck på "i" knappen på din förarkontroll center, tills Återlärning Remote Keys verkar
14

Tryck på Se-knappen på driftcentralen -. Displayen ändras till Remote lärande Active
15

Tryck och håll låsa och låsa knapparna på keyless inresa i ca 15 sekunder. Då ljuder, är fjärrkontrollen programmerad.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/98989.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.