Hur man tar bort Virvlar Från Billack

Ta bort virvlar från bilens lack kan vara mycket svårt. Du kan ta bort virvlar endast ett begränsat antal gånger eftersom processen tar bort en del av den klarlack. Emellertid omfattar de virvlar eller gömma dem är mycket lättare, och kan ge mycket likartade resultat. Båda processerna kan göra bilen verkar ha en ny lack. Saker du behöver
Soap
Vatten
Sponge
Handduk
plast plastpåse
Poly Clay
Clay Lubricant
Car Polish
roterande maskin Polermaskin
Gul Compound Pad
Wax
Visa fler instruktioner
Fastställande en Swirl
1

Preform en färg kontamination test genom att placera handen i en plast plastpåse och kör det över bilen. Om det känns grynig eller känner sig fångad, måste du måla kontamination, vilket är vanligt.
2

Tvätta bilen med tvål och vatten. Var noga med att ta bort alla synliga partiklar från bilen, och sedan torka den med en mjuk handduk eller gammal t-shirt.
3

Använda lera smörjmedel, gnid leran lätt över bilen tills den rör sig smidigt. Detta kommer att ta bort all färg kontaminering. Använd en handduk för att gå över fordonet och ta bort eventuellt överskott av poly lera från fordonet.
4

Bifoga en gul förening pad till den roterande polermaskin. Lätt polera bort det översta lagret av klarlack för att avlägsna de virvlar runt. Det kan vara ett svagt dis på fordonet från denna process, men det är normalt.
5

Polera bilen genom att ta bort den gula föreningen pad och placera ett vitt pad skum polering på den roterande polermaskin. Applicera bil polish till dynan. Detta kommer att återställa glans till fordonet.
6

Ansök bilvax till bilen för hand för att skydda lacken och skapa en färdig utseende.
Hiding polerrosor

7

Rengör fordonet med tvål och vatten, torka av den med en handduk eller gammal t-shirt.
8

Kontrollera för färg kontaminering genom att placera handen på en smörgås påse och köra det längs bilen. Om påsen fastnar på fordonet eller känns grynig, har måla kontaminering skett.
9

Använda lera smörjmedel, försiktigt gnugga den över fordonet ytan tills den är slät. Använd en mjuk handduk för att avlägsna överflödig lera.
10

Ansök polish på fordonet med en cirkulär polermaskin. Använd en vit polish pad på cirkulär polermaskin.
11

Applicera vaxet för hand för att skydda polska och bilens lack. Detta kommer också att bidra till att ge en mycket klar utseende på fordonet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/98969.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.