Hur man programmerar en nyckel för en 2006 Jeep Commander

Den 2006 Jeep Commander medföljer vaktpost nycklar - även kallat chip nycklar - som måste programmeras till tändmodulen . Denna inställning är en del av bilens stöldskydd system , det gör det svårare för en tjuv att göra en dubblett nyckel för din Commander . Befälhavarens kan programmeras hemma . Dock är proceduren endast användbar om programmering en extra nyckel . Om du inte har två närvarande programmerade nycklar , måste du besöka en Jeep återförsäljare för nyckel programmering med en återförsäljare som endast felsökningsverktyg. Saker du behöver
ersätter nyckel
Visa fler instruktioner
1

Placera din första arbetsdag nyckeln i tändningslåset . Vrid den till " On ", men inte starta motorn . Håll knappen på " On " inställningen i åtta sekunder , och slå sedan på den igen till " Off " och ta bort det .
2

in den andra nyckeln i tändningslåset . Vrid den till " On " och vänta ca 10 sekunder . Du kommer att höra ett klockspel , och en skvätt ljus märkt " SKIM " tänds .
3

Vrid tillbaka nyckeln till " Off " och ta bort den från tändningen .

4

Sätt in nyckeln du vill programmera . Vrid den till " On " och vänta på att " SKIM " lampan slocknar . Det tar cirka 20 sekunder . När ljuset släcks , är nyckeln programmeras .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/98957.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.