Hur vet jag om min Chrysler Town & Country Har en 3,3 eller 3,8 liters motor

Den 2001-2007 Chrysler Town and Country var tillgängliga med en av två motorer:? En 3.3L eller 3.8L V6. Vid första anblicken, dessa motorer verkar identiska. Det beror på att de är i princip samma motor. Den primära skillnaden mellan 3.3L och 3.8L är 3.8L 's större cylinderdiameter och slaglängd, något som inte kan särskiljas med blotta ögat. Sedan 1983 har alla fordon använde ett standardiserat fordonssystem Identification Number. Genom att analysera den Chryslers VIN, kan du avgöra vilken motor den har. Instruktioner
1

Lokalisera VIN plattan på din stad och land. Den primära FIN-plåten är monterad under förarens sida av vindrutan. Du kan också hitta din VIN genom att undersöka ditt certifikat statlig registrering.
2

Hitta den åttonde siffran i VIN (räknar framåt). Denna siffra innehåller motorkod för Chrysler fordon. Om siffran är "R" eller "T" är din stad och land utrustade med 3.3L V6-motor. Om siffran är "L," är den utrustad med 3.8L V6-motor.
3

Öppna huven och leta efter motorrummet specifikationen klistermärke. Detta är vanligtvis monterad på den främre ribban, ovanför radiatorn. Denna klistermärke kommer att identifiera motorn i din stad och land genom att lista "3.3L" eller "3.8L."
4

Kontakta en Chrysler återförsäljare om du har problem. Be för kundservice och ge ditt VIN. Representanten kan slå upp det i databasen och berätta vilken motor van har. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/98947.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.