Lägga XM till My Gold Wing

Honda Gold Wing motorcyklar är ett extremt framgångsrikt varumärke och används ofta för långa avstånd och längdskidåkning resa . Satellite radio öppnar en ny väg för underhållning för motorcykel entusiaster , ger hundratals kanaler och potentialen för tusentals timmar av underhållning . Det finns flera sätt du kan få XM Radio för din Gold Wing . Instruktioner
1

Ring din lokala återförsäljare Gold Wing och fråga om vilka modeller som har XM . Majoriteten av 2009 och 2010 guld modeller Wing komma med XM Radio som standard .
2

Köp en anpassad sats motorcykel installation för en vanlig XM bil systemet om din Gold Wing inte kommer med XM standard . Dessa löper mellan $ 250 och $ 350 och är utformade för att passa perfekt och diskret i din Gold Wing . De finns på motorcykel butiker eller online .
3

Försöker ladda ner XM till din mobiltelefon om du letar efter ett mer prisvärt sätt . IPhone , Blackberry och andra telefonmodeller stöder XM . En av nackdelarna med denna metod är att , om du är på en lång drive , kommer radion tömma telefonens batteri . Det kräver också extra höga hörlurar för att övervinna bullret från vägen .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/98933.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.