Hur att hitta delar i en Junk Yard

junkyards är ett bra ställe att hitta delar till din bil eller lastbil. Även om det är en kyrkogård av slag för uppgick ut fordon, finns det fortfarande en hel del stora delar som skall räddas och installeras på din bil för en bråkdel av priset för en ny del. Att hitta rätt del kan vara tufft, men om du är smart om det, kan du snabbt hitta det du behöver. Saker du behöver
litet verktyg eller väska
Ficklampa
skruvmejsel
obestämd nyckel satt
kryssmejsel
avbitare
skiftnyckeln
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
block och penna
Visa fler instruktioner
1

öppna din verktygslåda eller väskan och sätta in alla verktyg. Se till att inkludera block och penna. Du kommer att behöva alla verktyg, eftersom även få din del tar bara en spärr för att ta bort, kan det vara något i vägen som kräver andra verktyg. Det är alltid bäst att vara förberedd på ett skrotupplag.
2

Ring runt stan, titta på nätet och kolla i telefonboken efter lokala junkyards i ditt område. Vissa är specialiserade på vissa typer av bilar eller lastbilar, så om du har en gammal Jaguar, kan det finnas en Jaguar skroten i närheten, eller kanske en brittisk bil återvinnare. Oavsett vad du letar efter, det är nog en Wrecking gården för dessa typer av bilar. När du ringer, se till att de låter dig vandra partiet letar efter delar. Många skräp varv kommer inte att tillåta roaming på grund av försäkring eller riktlinjer om statligt.
3

Kör till skroten med dina verktyg, och, om nödvändigt, betala en avgift för att komma in i partiet. Detta kan vara allt från $ 1 - $ 10, beroende på var du bor. Ange partiet och ta en titt runt för att se vad du kan hitta. Promenera gångarna, skanning från sida till sida för att se om de har vad du behöver. I de flesta fall är det uppenbart att bilen har plockat igenom och kommer inte ha din del. Om du hittar en relativt komplett bil - eller det har de delar på det som du behöver - ta bort den del
4

Unbolt, skruva eller avbröt de delar du behöver.. När du har den eller de delar, ta penna och block och skriva ner alla siffror som finns på vindrutan på kroppen av fordonet. De flesta junkyards har lagerhållning för sina register, och operatörerna kommer att fråga efter numret när du kassan.
5

Ta del till den främre räknaren och fråga om priset. Vissa gården operatörerna är villiga att pruta över prissättningen, så var inte rädd att fråga om du är osäker.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/98928.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.