Hur man avkoda en Honda VIN-nummer

Din Honda fordon har sin egen specifika identifieringsnummer som utfärdats till det - och det är inte ditt registreringsnummer. Egentligen, är det bilens 17 siffror VIN (Vehicle Identification Number). Detta antal, oftast placerad på förarsidan framåt streck, vid basen av vindrutan, kommer att berätta allt du behöver veta om din Hondas produktion. Instruktioner
1

Hitta din Hondas VIN vid basen av vindrutan på förarsidan. Skriv ner numret.
2

Inspektera första siffra eller bokstav. 1 innebär att fordonet byggdes i USA, är 2 Canada, 3 Mexiko, J från Japan, K från Korea och V från Frankrike.
3

Titta på andra plats. Detta kommer att vara ett H för Honda.
4

Identifiera den tredje siffra /bokstav, vilket kommer att vara en M, G eller L. Detta är den fordonstyp eller division för tillverkning och kan variera från företag till företag .
5

VIN fjärde till sjätte positioner identifiera bilens motor är. Det finns massor av olika beteckningar hos olika företag.
6

sju positionen representerar kroppstyp och transmission. Siffrorna är: 1 för en 2-dörrars coupé med manuell växellåda, 2 för 2-dörrars Coupe med automatisk, 3 för kombi manuell, 4 för kombi automatisk, 5 för sedan manuell, 6 för sedan automatisk, 7 för vagn manual och 8 för vagn automatiskt.
7

Position åtta är för betyget och det finns flera dussin alternativ.
8

Position nio är en check bokstav eller siffra för att kontrollera riktigheten av tidigare uppgifter i VIN. Position 10 är det årsmodell är Position 11 monteringsfabriken och positionerna 12 till 17 är produkten sekvensnummer.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/98916.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.