Hur göra taklampa Kom i en Chevy Truck

De takbelysning i din Chevrolet Silverado är programmerade att slå på när någon av dörrarna är öppen, men du kan manuellt aktivera takbelysning på genom att använda takbelysning ringa på din strålkastare switch. Om din takbelysning inte startar, kan det finnas ett problem med en eller flera av de komponenter som lätt kan avhjälpas. Saker du behöver
Ersättningslampa (tillval) katalog utbytessäkring (tillval) katalog Skruvmejsel (tillval)
Visa fler instruktioner
1

Undersök strålkastare växla till vänster om rattstången. Din takbelysning styrs av en ratt. Leta ratten på strålkastare strömbrytaren (till höger om strålkastare "On"-ratten).
2

Inspektera knappen dome override under strålkastare switch. Tryck på knappen för att slå det "Off". Om kupolen upphävningsknappen trycks in, kommer ditt takbelysning fungerar inte: att trycka den åt ur position kommer att stänga Addera 3

Skjut ratten takbelysning upp (du. hör ett svagt klick) för att slå på takbelysning. Du kan justera ljusstyrkan genom att trycka på ratten hela vägen upp eller sänka den till mittläget.
4

Inspektera takbelysning för att kontrollera att det är upplyst. Med ratten höjs, bör takbelysning vara på, om din nyckel i tändningen eller inte. Om det inte är på, kan du ha en trasig glödlampa eller säkring. Inspektera glödlampan och byt ut den om det behövs. Att inspektera lampan, ta bort linsskyddet från kupolen lätt montering (använd en liten skruvmejsel för att bända bort det) och avgöra om lampan har brunnit ut. Om glödlampan har brunnit ut, kommer filamentet inuti lampan kopplas bort eller brytas isär. Byt lampa och försök igen. Om byte av glödlampa inte hjälper, kan du ha en dålig säkring. Innerbelysningen säkringen sitter i motorrummet säkringslådan (förarsidan nära batteriet). Säkringen är märkt "INTPARK." Inspektera säkringen och byt vid behov.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/98913.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.