Ford Truck karossutformningar

Ford gör ett antal variationer i kroppens stil och dörr konfiguration för varje av sina F - serie pickup lastbilar . Företaget växlar vardera mot en annan demografisk . Regular Cab

En vanlig hytt Ford pickup har en enda rad av sittplatser . Den har också två dörrar som svänger fram och begränsat utrymme bakom sätet .
Tillgång Cab

En tillgång hytten har en eller två små , ​​bak - swinging , eller " självmord " - stil , dörrar som tillåter ägarna att enkelt komma åt det lilla bakre lagringsutrymme .
Super cab

En super cab Ford lastbil har två fulla - size framdörrarna och andra raden sittplatser att du kan komma åt genom att luta ryggen på framstolarna framåt .
Crew Cab
p Detta är den mest bil - liknande av alla konfigurationer , och det liknar en SUV med last - området taket avhuggna . Den har fyra framåt - svängande dörrar och två rader av fullstora säten med sedan -liknande bakre benutrymme . Addera Vad är bäst för dig

Standard förarhytter vanligtvis få bättre gas körsträcka och har högre prestanda eftersom de är lättare . Men större hytterna är ett måste för alla som har en familj att dra .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/98887.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.