Hur att vaxa en svart bil

För att ordentligt underhålla bilens färg, måste du tvätta och vaxa den regelbundet. För de flesta bilar, är det inte en stor sak. Men om bilen är målad svart, är jobbet ofta svårare. Repor dyker upp lättare, polerrosor är vanliga och det är svårt att göra bilen ser bra ut. Oroa dig inte. Det är faktiskt möjligt att få en bra glans ur den svarta lack. Saker du behöver
Meguiar s Swirl Remover Review Meguiar s Hi-Tech Yellow Wax nr 26
10 Microfiber handdukar
Var ansökan skumdynor
skuggade arbetsområdet
Bil tvål
Shammy
Visa fler instruktioner
1

tvätta bilen använder bil tvål. Torka den ordentligt med sämskskinn. Arbeta dig uppifrån och ner, vilket gör att smutsen sköljs bort när du går så att du inte orsakar fler repor.
2

Flytta fordonet till en skuggig plats så att färgen inte blir för varmt. Hot paint gör att vaxet torka upp för snabbt och orsakar problem.
3

Applicera Swirl Remover till skumapplikatorn pad. Börja med ett område och arbeta Swirl Remover runt i cirklar. Gör en panel i taget så att du kan låta produkten korrekt inställd.
4

Torka av torkade Swirl Remover använder microfiber handduken när panelen är klar, börjar på var du började tillämpa den tidigare produkten. Arbete i en cirkulär rörelse, och vänd handduken ofta. Detta steg är bra för att inte bara ta bort virvlar, men att polera färgen och få den i toppskick.
5

Applicera gult vax till skumapplikatorn pad och tillämpas i en cirkulär rörelse på samma sätt du gjorde med virvel remover. Arbeta en panel i taget så att produkten kan torka innan du går vidare till nästa.
6

Torka av torkade snurra plockaren använder microfiber handduken när panelen är klar, börjar på var du börjat tillämpa den tidigare produkten. Arbete i en cirkulär rörelse, och vänd handduken ofta. Vaxet appliceras nu på panelen. Fortsätt längs bilen tills hela bilen är klar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/98884.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.