Jeep Comanche FAQ

Comanchen var en kompakt pickup producerad av Jeep. Det infördes samtidigt som Jeep ägdes av American Motors Corporation, men var i produktion efter jeep varumärke köptes av Chrysler 1989. Flera olika motoralternativ och utföranden fanns tillgängliga i Comanche, vilket var den sista pickup jeep har erbjudit. När var det Producerat?

Jeep Comanche infördes 1985 som en 1986 modell. Den ersatte CJ-10, som var en annan kompakt Jeep pickup som hade producerats i små mängder och främst för militära tillämpningar. Den Comanche var mer inriktad på den allmänna befolkningen. Fram till 1988 var Comanche säljas parallellt Jeep full storlek J10/J20 pickup, men 1989 blev det Jeep enda pickup erbjudande. Det var i kontinuerlig produktion fram till 1992. Addera Vilka var dess funktioner?

Jeep Comanche baserades på den kompakta Cherokee SUV. Många funktioner och komponenter lånades från Cherokee, inklusive hela suspensionen och den främre halvan av kroppen. Ny fjädring uppgraderingar användes för att stödja vikten av en fullastad säng. Den Comanche var tillgänglig med antingen en 6 - eller 7-fot säng. Det kan också beställas med fyrhjulsdrift, medan standardmodeller använde en bakhjulsdriven systemet. Vilka var de utföranden
?

Jeep Comanche fanns tillgängliga i flera utföranden under dess sjuåriga körningen. När det infördes, skulle köparna välja från Custom, X, och XLS-paket. År 1987 de utföranden reviderades och blev Base, Chief, Laredo och SporTruck. År 1988 är pionjär och Eliminator paket infördes för att bredda modellprogram. Med den tid som lades ner 1992, bara basen, förblev SporTruck, Pioneer och Eliminator trim. Addera Vilka motorer användes?

Comanche också flera motorer , vilket var en del av de utföranden tillsammans med andra valfria funktioner. Basen Motorn var en 2,5-liters, inline 4-cylindrig produceras av AMC. En 2,1-liters turbodiesel erbjöds också. Fler up-nivå Comanches använde AMC: s 4,0-liters, rak 6-cylindrig motor, som var populärt på många andra jeep fordon samt. Innan Chrysler åren (efter 1989), var en 2,8-liters V-6 tillgängliga. Dessa motorer var parat med flera olika manuella och automatiska växellådor. Addera hur annars var det anmärkningsvärt?

Idag Comanche är främst ihågkommen som den sista pickup producerad av Jeep . Under flera år i mitten av 2000-talet, visade Jeep ett koncept pickup kallad Gladiator, men ingen produktion modellen någonsin tillkännagavs. Samtidigt eftermarknaden tillverkare ger kroppen kit som kan användas för att omvandla en standard Jeep Wrangler till en pickup. Under sin produktion, var Comanche också känd för att vara en av de första jeep fordon att använda Jeep Quadra-Link fjädring för bättre off-road prestanda.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/98874.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.