DIY Car Design

Gör-det-själv bildesign handlar om några enkla skisstekniker du kan lära dig snabbt och spendera en livstid att njuta. Några ritkontor, ett skissblock och en kärlek till bilar är de enda förutsättningarna. Investera lite tid på att öva ditt hantverk, och du kommer att konstruera bilar som ett proffs innan du vet det. Två poäng för perspektiv

Rita en bil från sidan och det är i en enda punkt klarsynt, dra den i en vinkel från ett hörn och det är i två-punkt perspektiv. Single-point perspektiv är lättare, och du kan lätt rita ett par parallella linjer för att handla en guider för bältet linje och tak. För två-punkt perspektiv, har era riktlinjer möts vid ändarna och plötsligt har du en illusion av djup. Den första uppsättningen av ledningar kan vara ditt bälte linje och tak, lägga till en andra uppsättning för att fungera som en vägledning för huven och främre stötfångaren. Fler perspektivlinjer hjälper etablera axlar eller någon annan detalj som du vill framhäva. Raderna behöver inte vara perfekt, och när du spelar med dem, kommer du lära dig hur olika positioner påverkar din horisont och betraktningsvinkel på bilen.
IT hjul, bälte linje, tak, då trösklar.

Hjul ange skalan i bilen design skiss. Hur stora de är i förhållande till hur långt ifrån varandra de är kommer att hjälpa till att definiera din form som en liten sportbil eller en stretch limo. Nästa upp är en lös och snabb skiss av bältet linje. För långa rader i skissa, jobba från armbågen med en fast handled för att få fina bågar. Med bältet linje misshandlade i lägga i en taklinje, huv och baklucka. Avsluta din grov skiss med en linje för dörrtröskel som löper mellan däcken.
Detaljer som lite inspiration

Med det övergripande bilen misshandlade i har du nu din design på god väg. Det är dags att lägga in detaljer som hjulhus, fönster och stötfångare, men för ett professionellt utseende alla dessa behöver binda in det hela. Titta på de former som du redan har fastställts för skalet av bilen som mallar för allt annat. När den övergripande formen är i harmoni med de små detaljerna, kommer din design ha en sammanhängande enhetligt utseende. Ge extra uppmärksamhet till dina lampor och fälgar, de verkligen ställa din design off.
Mästare ellipser och din design kommer våren till liv

skissa, använder du ellipser för alla kretsar som är i perspektiv. Stapla upp några ellipser att göra en fälg med en offset pärla, anpassa sin bredd för att svänga ett framdäck dramatiskt. Som ellipser blir smalare, leta efter kortare (mindre) diameter för att passa med ditt perspektiv linjer vid axlarna. Du kan på samma sätt använda denna anpassning knep för att få dina tänder, ratt och emblem i perfekt perspektiv.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/98869.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.