Subaru Impreza Performance Tips

Impreza är en kompakt bil från japanska biltillverkaren Subaru. Till skillnad från sina konkurrenter, har Subaru alltid erbjudit all-wheel-drive som tillval på Impreza, som normalt är en front-wheel-drive bil. Den första generationen Impreza tillverkning startade 1993 och fortfarande görs från och med 2009. Standarden Impreza använder en sugmotor motor, till skillnad från den mer resultatinriktade WRX version, som använder en turboladdad motor. Den Impreza erbjöds ursprungligen i USA med en 1,8-liters och senare en 2,2-liters boxermotor. Alla Imprezas från 1997 och framåt är all-wheel-drive. Motor

Motorn i en Impreza normalt aspirerade, så den inte svarar lika bra på motor tuning. Överlägset bästa förbättringen man kan göra är att installera en eftermarknad turbo kit, som en från SPO Motorsports. Du kan också bygga om motor med hög kompression kolvar och mer aggressiva internals som högre varvar kammar och en lättare svänghjul. Denna väg kan kosta mer än turboladdning eller ens byta i en motor från en WRX. Om du väljer att bo sugmotor, kan du fortfarande få mer kraft från motorn om du installerar en retuned ECU som ändrar bränsle och gnista kurvor till en mer aggressiv setting.Another modifiering du kan göra är att installera en mer kall luft intag, vilket ger motorn med svalare luft. På avgassidan, kommer en större diameter avgassystem frigöra ännu fler hästkrafter.
Växellåda /Shifter

En kort shifter som förkortar kast av växelspaken är en bra idé om du kommer att köra aggressivt. Om din Impreza inte har en differentialbroms, är detta ytterligare ett stort område att uppgradera.
Fjädring /Bromsar

Tillsammans med mer makt kommer behovet för mer hantering och bromsning. För att hjälpa bilen hörnet plattare med mindre krängning, installera en uppsättning eftermarknads swaybars. Du kan också installera fjäderben hängslen som minskar chassi flex. Sänkningsfjädrar och styvare stötdämpare hjälpa bilen hantera bättre också, och en av de största förändringarna du kan göra är att installera ett coilover kit som ersätter de stock fjädrar och struts.Slotted rotorer broms, flätat stål bromsledningen och höga kuddar prestanda är ett bra idé, eller våren för en stor broms kit uppgradering från ett företag som Brembo.
Hjul och däck

större hjul som de från Prodrive som mäter 18 med 7,5 inches är ett fantastiskt komplement när det kombineras med bredare, segare gummi.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/98866.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.