Hur programmera Remote Access Keys för Subaru Impreza Cars

Impreza är en sport-kompakt bil som tillverkas av den japanska biltillverkaren Subaru. Om du förlorar Keyless fjärrkontroll för din Impreza eller bara vill lägga till en extra fjärrkontroll, måste du först programmera den nya fjärrkontrollen till ditt fordon. Lyckligtvis erbjuder Subaru ett sätt för dig att programmera fjärrkontrollen hemma utan hjälp av en återförsäljare. Tyvärr är programmeringen inte så enkelt som många andra bilar. Programmera Impreza fjärrkontrollen är densamma oavsett om du har WRX, vagnen eller sedanmodell. Saker du behöver
Keyless Remote Fjärrkontroll
Visa fler instruktioner
1

Hitta serienumret på din Keyless fjärrkontroll. Om du köpt den avlägsna nya från återförsäljaren, kommer paketet att ha serienumret anges. Annars, titta på baksidan av fjärrkontrollen för åttasiffriga serienummer. Du måste ha koden för att programmera fjärrkontrollen.
2

Stäng dörrarna, huva och bålen i din Impreza. Öppna förardörren, sitta i förarsätet och stängde dörren.
3

Öppna förardörren från insidan, och sedan stängde dörren efter några sekunder. Snabbt in din nyckel i tändningslåset och växla nyckeln från "Lock" till "On" (utan vevar) 10 gånger inom en 15-sekunders tidsram.
4

Lyssna på signalen, och sedan snabbt öppna förardörren och stängde den. Om du inte hör ett pip, har du gjort proceduren felaktigt. Börja om från början
5

Lyssna på nästa pip,. Detta varar i 30 sekunder. Innan pipande stannar, tryck på strömbrytaren dörrlåset på din dörrpanel det antal gånger som motsvarar den första siffran på din Keyless remote seriell kod. Om den första siffran är 4, kommer du trycker på knappen fyra gånger. Du måste fylla i detta innan Pipljudet upphör.
6

Tryck på låsknappen på din dörr panel omedelbart när du trycker på låsknappen lämpligt antal gånger.
7

Repeat steg 4 och 5 för varje siffra i din Keyless remote seriell kod. Varje seriell kod har 8 siffror. Utför processen från vänster till höger. När du är klar, kommer fjärrkontrollen programmeras till fordonet. Upprepa hela processen att programmera upp till fyra fjärrkontroller till din Impreza.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/98865.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.