Honda Accord Information

Honda Accord har visat sig vara en av de mer motståndskraftiga fordonsindustrin namnskyltar i historien, släpande bara Hondas egen Civic och Toyota Corolla för längsta bilproduktion passagerare. Den Accord har överlevt genom åtta presidentvalet och fortsätter att vara en av de mest populära och högst rankade bilar på marknaden. Historia

Honda introducerade Accord i slutet av 1976 som en 1977 modell. Den Accord var ursprungligen endast erbjuds i en två-dörrars halvkombi modell, eftersom Honda underskattat mainstream framgång av fordonet. Efter några år av stark försäljning, började Honda tillverka fyrdörrars varianter av sin populära Accord och fortsätter att göra det i dag. Den Accord har visat sig vara en av de mest populära familjen sedans någonsin släppts, säljer bra över 16 miljoner fordon världen över sedan den infördes. Honda Accord har genomgått åtta re-design genom åren och fortsätter att väcka konsumenternas intresse.
Motor Erbjudanden

Honda Accord erbjuds för närvarande (från 2009) med två olika motorkonfigurationer i USA. Den bäst säljande modell drivs av en 2,4-liters fyrcylindrig motor som ger 177 hästkrafter. Bränsleekonomi är 22 mpg city/31 mpg highway för fyrcylindrig motor. Den Accord är också erbjuds med en resultatinriktad 3,5-liters V-6. Den V-6 motor producerar 271 hästkrafter och har en effekt på 19 mpg i city/29 mpg på landsväg.
Karossutformningar

mest populära Honda Accord-modellen har alltid varit sedan, men Honda erbjuder också varianter av Accord. Honda Accord par aktier några karossdelar med sedan, till skillnad från många andra två dörrar varianter av fordon. Utformningen av coupe resulterar i en sluttande vindruta och en avsmalnande bakre ände, stora skillnader från sedan, som har en mer konservativ design. Den sedan är mainstream erbjudandet medan coupe marknadsförs mot yngre köpare som letar efter en sportigare design.
Tillförlitlighet

Accord har visat sig vara tillförlitliga över år, att vinna förtroende från konsumenterna som liknar det sätt konkurrenten Toyota har gjort. För 2009 fick Honda Accord en 9 av 10 rating för pålitlighet från JD Power and Associates, som anses vara den branschstandard för tillförlitlighetsdata.
Andrahandsvärde

Honda Accord har lovordats över hela sin produktion för att uppnå utmärkt värde och använda bil återförsäljning. Den Accord har fått maximala fem stjärnor för de senaste åren, enligt Automotive Lease Guide. Automotive Lease Guide ger industrin uppgifter om förväntade avskrivningar värden på bilar, för användning vid bestämning leasing residualer. Enligt tjänsten, är den tvååriga resterande andel av en ny Honda Accord 69 procent, väl över de flesta av sina konkurrenter.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/98862.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.