PT Cruiser Råd

Att köpa en bil kan vara överväldigande och stressande. Vare sig på ett återförsäljaravtal eller online, kan den mängd information som är tillräckligt för att du vill ge upp sökandet. När i denna situation, har du antagligen sagt till dig själv mer än en gång, "Jag önskar att jag kunde prata med någon som faktiskt ägde en av dessa." Så, här har du det - om du funderar på att köpa en PT Cruiser och behöver lite goda råd. Storlek: Exteriör kontra Interiör

En av de största fördelarna med Cruiser är den enorma mängd lastutrymme har i motsats till sin relativt lilla exteriör. På grund av sin ringa storlek, kan du piska den i små parkeringsplatser. Om du är en lång som mig, men du kommer att ha gott om utrymme på insidan. PT Cruiser ger dig fördelarna med att äga en liten bil (parkering, gas) med det inre utrymmet storleken på en SUV. PTCruizer skryter att Cruiser har 107 kubikfot av passagerare lastutrymme i motsats till mindre än 100 för andra jämförbara bilar. Latoya Moss, en upptagen mamma och stylist från Atlanta älskar hennes PT Cruiser eftersom hon kan passa hela hennes rullande rack med kläder i ryggen. Enligt Chrysler, kan kryssaren rymma föremål upp till 8 meter i längd. Hon kan också transportera sina söner och upp till 4 av hans fotboll vänner att öva med all sin utrustning med plats över. De bakre sätena kan släppa ner för mer utrymme, men även med plats för upp, det finns fortfarande gott om utrymme i ryggen.
Gas körsträcka och pris

En annan fördel med att gå med PT Cruiser är att det är mycket prisvärd. Också eftersom de är en mycket populär hyrbil, kan du ibland hitta en hel del med en som har varit en hyra. Jag köpte min på detta sätt, med bara 11.000 miles och en 60.000 mil garanti ingår. Därför har jag inte haft några problem. Chrysler listar ett nytt utropspris på $ 18.720 fullastade. De övriga PT Cruiser ägare jag talade med, Latoya Moss och Paula Yates, båda överens om att PT Cruiser är ganska bra på gas. Detta är en av de platser jag lite oense. Tillverkaren säger 20/26 mpg. Min genomsnittliga intervall runt 17/24 som jag tycker kunde vara lite bättre.
Underhåll och mekaniska

När du har zippade runt staden eller tagit en lång resa, måste du börja tänka på den långsiktiga allmänt underhåll av en bil och om PT Cruiser mäter upp. Jag har haft min bil i tre år och jag har ca 45.000 miles på det. Jag har haft några större problem. Däremot har både Yates och jag var tvungen att byta bakljus och bromsljus under den tiden. Jag hade en annan bil i 8 år och jag hade aldrig ersätta ett ljus. Naturligtvis, dessa kostnader är små och är ingenting jämfört med det problemet Ms Moss hade. Hon säger att omkring 55.000 miles båda hennes kompressor gick ut och en motor mount knäckt. Lyckligtvis var hon fortfarande under garanti och kostnaden var minimal. Även dessa saker är subjektiva och kan bero på vården tidigare ägare kan ha gett till bilen. Min rekommendation, som med alla bilar, är att få korrekt underhåll och se till att du har en garanti och du bör vara okej.

Sammanfattningsvis, om du vill ha en snygg, rolig, prisvärd bil som du kan njuta av , bör du överväga att köpa PT Cruiser, men se till att du har en bra garanti.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/98851.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.