Hur kan jag tjäna pengar med min lastbil?

Lastbilar kosta mer att köra, underhålla och försäkra, men det finns sätt att du kan hjälpa kompensera denna extra kostnad, och eventuellt även göra en vinst. Om du någonsin haft en familjemedlem eller vän ringa och be dig att följa med honom till Home Depot eller att hjälpa honom att flytta, vet du hur värdefullt det kan vara att äga en lastbil. Använd verktyget för detta fordon till din fördel för att tjäna pengar på kreativa sätt. Paket Delivery Service

fraktbolag leverera stora transporter till knutpunkter nära större städer, då provision förare att leverera dessa transporter ut till kunderna. Du kan agera i egenskap av en av dessa lastbilschaufförer för mindre transporter. Du kommer att behöva vidta åtgärder direkt med mottagaren, eller mottagare, för att plocka upp sändningen från navet och leverera försändelsen direkt till kundens dörr. Ladda en låg schablonbelopp för lokala leveranser från varje nav. Detta liknar en rörlig tjänst, så får bunden att skydda dig själv och kunden från potentiella frågor som rör transporten.
Truck Reklam

Ett sätt att tjäna pengar med din lastbil är att sälja reklamplats till lokala företag. Design och köpa Custom Car magneter (se avsnittet Resurser) för de lokala företag som du kontrakt med och ta ut allt från $ 50 till $ 100 per vecka. Gör ett åtagande att din kund att köra din bil på ett visst område i stan varje dag. Dessa bil magneter kan placeras på båda sidor av din lastbil och på bakluckan för maximal exponering.
Möbler upphämtning
p Om du äger en pickup lastbil, kan du göra en anständig summa pengar i begagnade möbler affärer. När människor försöker att sälja eller avyttra gamla möbler, de är oftast ganska ivriga att få det ut ur huset på något sätt nödvändigt. Utan en lastbil, det är svårt att bli av med möblerna omgående. Så för att tjäna pengar med din bil, kan du marknadsföra dig själv som en möbel upphämtning och leverans personen. Erbjud dig att komma flytta oönskade möbler. Beroende på skick de möbler du kan få betala en liten avgift till ägaren, men i vissa situationer kan du ha möjlighet att få de objekt gratis. Sätt möbler till försäljning på sekretessbelagda annons webbplatser och sälja dem till lokala sparsamhet butiker. Du kan även fungera som en go-mellan när en person som redan har sålt möbler, men behöver det levereras lokalt.

Du kan också tjäna pengar genom att göra rundor i din lokala stadsdel att plocka upp möbler som folk kastar . Så länge möblerna är i verkliga skick, kan det säljas till sparsamhet butiker också.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/98844.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.