Mazda MX6 frågor

Mazda MX6 var en liten, framhjulsdriven ekonomi coupe säljs av Mazda Motor Corporation förrän 1997. Mazda MX6 blev främst känd för sin pålitlighet och sport utseende bil. Den MX6 delade alla sina stora chassi och mekaniska komponenter (liksom många andra komponenter) med Ford Probe. Hur länge var MX6 Producerat?

Mazda MX6 såldes i USA mellan 1988 och 1997. Den ursprungliga MX6 såldes fram till 1992. En redesign utfärdades och såldes fram till 1997. Addera Vilka motoralternativ gjorde MX6 Ha?

Ursprungliga MX6 var endast tillgänglig med en 2,2 liters 4-cylindrig, antingen sugmotor eller turboladdning. När omgjorda kaross infördes, var den tillgänglig med antingen en 2,0 liters 4-cylindrig eller en 2,5 liters V-6.
Där var MX6 Byggd?

Alla MX6 fordon som säljs i USA byggdes i Michigan. Mazda och Ford gemensamt utnyttjande av anläggningen, och MX6 byggdes tillsammans med Ford Probe.
Vad är bränsleekonomin Betyg av en MX6?

Ursprungliga MX6 uppnådde en rating bränsleekonomi 19 stad och 26 motorväg. Turboversionen betyget på 17 stad och 23 motorväg. Den andra kroppen-stil MX6 uppnådde 21 mpg city och 29 mpg highway (4-cylindrig) och 18 mpg city och 26 mpg highway (V-6).
Vad är en MX6 Worth?

Värdet av en Mazda MX6 beror på dess körsträcka, skick och årsmodell. A 1997 Mazda MX-6 (det sista året av produktionen) med genomsnittlig körsträcka och i utmärkt skick har en Kelley Blue Book rekommenderat värde på $ 3725. Addera Vilka fordon har Mazda Byt MX6 med?

Mazda har inte ersatt MX6 med ett liknande fordon (ekonomi coupe). Men Ford har ersatt Probe (den MX6 twin) med Ford Focus Coupe. Den närmaste bil i Mazdas lineup är Mazda 3, även om det inte är tillgängligt som en coupe som av 2010 års modell. Addera Var kan jag köpa delar för MX6?

Ny fabrik reservdelar finns tillgängliga via alla Mazda-återförsäljare, och ett antal av eftermarknaden delar leverantörer producerar delar för MX6. Den MX6 var en populär bil, använda reservdelar tillgänglighet bör vara mycket bra med tanke på det delade de flesta av dess delar med Ford Probe

. .from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/98830.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.