Vilket år började PT Cruiser Starta Turbo?

Chrysler PT Cruiser har varit mycket populär sedan den först introducerades 2000. Under de senaste åren har modellen hållit fast vid sin ursprungliga vision som en prisvärd, rolig och särskiljande bil. Mycket få synliga förändringar har gjorts till kroppen stil, men Chrysler har förändrats och lagt till några alternativ under åren. År 2008 meddelade Chrysler slutet av PT Cruiser men senare sa att det skulle fortsätta linjen trots allt. 2000 Basmodell

ursprungliga 2000 PT Cruiser hade bara en modell med flera alternativ till tillsatta priser. Det presenterade en motor, en fyrcylindrig 150 hästkrafter gasmotor. Det var ursprungligen tänkt att införas under Plymouth märke men ändrades till Chrysler innan release. Till skillnad från Chryslers andra "retro" utseende fordon, var det pris för att vara attraktiv för den genomsnittlige köparen.
2002

År 2002 började Chrysler erbjuder tre modeller av PT Cruiser med olika utrustningsnivåer: Basen, Touring och begränsade upplagor. Varje erbjuds olika kombinationer av alternativ, de flesta var i det inre, och alla tre hade fortfarande den fyrcylindriga, 150-hästkrafter gasmotor
2003
2003 förde införandet av GT-modellen, som uppgraderas till en turbo motor och inkluderade flera ändringar i utseende, inklusive en power moonroof och lädersäten. Nu finns det ett val av svart eller organ-färgad stötfångare, lädersäten och flera behandlingar hjul. Kromdetaljer finns på Touring och Begränsade upplagor.
2004

År 2004 var det 180-hästkrafter turbomotor förfogande i Touring och Begränsade upplagor. Inte mycket annat ändrades. Elektroniken har uppgraderats med en tillgänglig satellitradio och hands-free Bluetooth-teknik.
2006

2006 förde de största förändringarna någonsin i PT Cruiser. En 230-hästkrafter var turbo standard för GT och tillval på övriga modeller paket. Exteriören fick en ansiktslyftning med ett nytt, aggressivt utformat galler och huvud-och bakljus design. Inredningen var omgjorda med ett nytt silver-backed instrumentpanelen, ändringar lufthålen och en klassisk analog klocka. Radion omarbetades och en integrerad garage-dörröppnare erbjöds.
Framtiden

Chrysler har angett PT Cruiser kommer att fortsätta åtminstone till 2010 års modell. Det är fortfarande den fjärde mest sålda modell i Chrysler familjen, och fabriken som tillverkar den är upp och producera igen efter Chrysler framkom konkursskydd i juni 2009.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/98829.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.