FAQ Om Dodge Raiders

The Raider var en off-road SUV som säljs av Chrysler Corporation under sina knyck varumärke mellan 1987 och 1989. Chrysler inte bygga Raider, utan det var licensierad för användning från Mitsubishi. Dodge Raider var ett re-badged version av Mitsubishis Montero fordon. Produktionen upphörde för Raider efter Chryslers avtal med Mitsubishi löpt ut. Bolaget har inte producera en ny SUV tills Dodge Durango 1998. Var kan jag få delar till Dodge Raider?

OEM (Original Equipment Manufacturer) delar kommer att vara svårt att komma med, på grund av den begränsade produktionen cykel av Raider. Ett antal eftermarknaden tillverkare leverera reservdelar till Dodge Raider. Se Resurser för delar leverantörer som erbjuder delar Raider byte Addera Vad är en begagnad Raider Worth

Otillräckliga data finns för att bestämma ett bokfört värde för 1987-1988 modeller;.? Dock , har en 1989 Dodge Raider ett rekommenderat värde på $ 1130 och en genomsnittlig inbyte värde av $ 238. (Kelley Blue Book, juli 2009). Bokförda värden är uppskattningar och de faktiska priserna kan variera.
Vilken motor gjorde Raider Kom med?

Dodge Raider fanns med två motoralternativ : en 2.6-liters 4-cylindrig, som producerar 109 hästkrafter och en 3,0 liters V-6, som producerar 143 hästkrafter. Den 3,0-liters V-6 inte sälja så mycket som 4-cylindrig, därför kan det vara svårare att hitta Addera Var kan jag köpa en Raider
.?

Eftersom Raider bara tillverkades i tre år, att hitta en till salu kan vara svårt. Webbplatser som autotrader.com och cars.com gör att du kan skräddarsy din sökning genom att radien för fordon inklusive Dodge Raider.
Finns det en resurs för Raider ägare Online?

Dodge Raider har utvecklat en kult-liknande följande från ägare och entusiaster. Det finns flera resurser för Dodge Raider ägare nätet, inklusive www.offroadmontero.com. Addera Vad är bränsleekonomi?

4-cylindriga Dodge Raider är betyget 15 mpg i staden och 18 mpg på landsväg. Bränsleekonomi för V-6 är 15 mpg i staden och 16 på motorvägen.
Var Dodge Raider Finns i tvåhjulsdrift?

Nr Dodge Raider klassificerades som ett fordon för särskilda ändamål, gjorde nästan uteslutande för off-road bruk. Varje Dodge Raider producerade var endast tillgänglig med en fyrhjulsdriven konfiguration.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/98826.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.