Historien om Infiniti

Nissan Motors har tillverkat Infiniti lyxiga linje av bilar sedan 1989. Bilarna erbjuds som kupéer, sedaner och nya delningsfilter, som är en hybrid sedan och sport utility vehicle. Alla är byggda på Nissan FM ram, utom QX56 SUV som är byggd på Nissan F-Alpha ram. Origins

Nissan försökt att bryta sig in i USA lyxbil marknaden att ta på Cadillac, Lincoln och den tyska importen lyx.
Haltande start

Infiniti var dåligt mottagen i USA på grund av marknadsföring felsteg som betonade naturen och "konsten att Zen" i motsats till att fokusera på bilen själv.
Turnaround

Nissan konfigureras sin marknadsplan med en bättre reklamkampanj som fokuserade på fordonens lyxiga utnämningar och prestanda.
Q45

Infiniti gick head-to-head mot BMW och Mercedes-Benz med den kompakta utseende men deceivingly rymlig Q45, som drevs av en 278-hästkrafter V-8.
Seger Detroit

Infiniti överträffat Lincoln och Cadillac i försäljningen tack vare M30 coupe, som lanserades samtidigt med Q45, och hade en 162-hästkrafter V-6. Addera G35

Infiniti halkat efter sina konkurrenter på grund av fotgängare styling, men debuterade G35 år 2003 som den nya "japanska BMW" att lansera en rad framgångar, däribland G37 coupe.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/98819.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.