Hur man gör en Cadillac ser ut som en sportbil

The Cadillac är ett bilmärke som kan ta sig många former. Traditionellt känd mer för sina vagnar, sedans eller för Bred sport-utility Escalade, kan vissa Cadillacs anpassas för att ta på utseendet av en sportbil. Saker du behöver
Eldorado 1985-88, Sevilla 1985-1997, eller CTS 2003 eller nyare
Större fälgar
dubbelt avgassystem effekter
Ground
Visa fler instruktioner

1

Färgton fönstren. Detta är en vanlig anpassning göras till många lurade ut fordon, och detta är inte den enda mest definierande anpassning till bilens inredning som kan likna det vid en Mustang eller Ferrari, kommer din Cadillac definitivt ser mindre ut som en sportbil om windows är inte tonade.
2

Justera storleken på fälgarna. Sportbil entusiaster har en tendens att anpassa sina fordon med större fälgar på ryggen då de har på framsidan. Detta skapar en illusion av att bilen är mer aerodynamisk. Nineteen-tums fälgar på baksidan två hjul med 17-tums eller 16-tums hjul för fram kommer att vara perfekt för att förstärka denna effekt.
3

sänka fjädringen. Förutom att ge bilen ett mer elegant utseende, kommer detta att innebära en lägre tyngdpunkt, bättre gör det möjligt att hantera skarpa svängar.
4

Lägg ett dubbelt avgassystem. Detta kommer att ge fordonet överklagandet muskelbilen inte vanligt i de flesta Cadillacs. Det kommer också att göra ljuddämparen tystare.
5

Lägg en grund effekter. Du kan gå till någon hemsida, som Andys Auto Sport eller R & R racing, och de kommer att ge ett urval av marken effekter för din modell av Cadillac. Ground effekter kan ge bilen mer överklagande dragracing, och i många fall de gör bilen mer aerodynamisk för hastighet.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/98816.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.