Lincoln Auto Historia

Lincoln har en lång historia av att producera bilar. Det började i början av 20-talet och blev snabbt en uppdelning av Ford Motor Company. Uppkallad efter dess grundare hjälte, Abraham Lincoln, fokuserar bolaget på lyxbilar och har skillnaden av att tillhandahålla högkvalitativa fordon för statliga tjänstemän. Till skillnad från andra företag, har Lincoln hållit sin volym av modellerna ned. Det generellt bara producerar ett fåtal typer av fordon per år, maximera avkastningen med en minimal ansträngning inom tillverkningsindustrin mångfald. Grunda

Lincoln Motor Company grundades i augusti 1917. En av grundarna av Cadillac, Henry M. Leland, designad företaget med avsikt att bygga motorer Liberty flygplan för första världskriget I. Efter kriget krympt enheten att producera flygmotorer, så Leland rörd att tillverka lyxbilar. Men inför han ett antal utmaningar i övergången. Inte nog retooling maskinerna kostar stora summor pengar, men kroppen stilar var ogynnsam jämfört med andra lyxiga tillverkare. Genom 1922, hade bolaget producerat endast 150 bilar och tvingades i konkurs.
Köp-Out

Ford Motor Company köpte Lincoln för $ 8.000.000. Även Ford gjorde inga större förändringar i början, kunde företaget att vända Lincoln runt genom att sänka priserna och öka försäljningen. Inom det första året, sålde Lincoln 5512 fordon. Följande år började Ford att införa ett antal nya karossutformningar, inklusive fyrdörrars sedaner och roadsters.

Polisen fordon var nästa steg för företaget. De utvecklade specialiserade bilar som skulle fungera främst för polisen i hela landet. Dessa inkluderade fyra hjul bromsar, kula vindrutor bevis, spotlights, ställningar pistol och visselpipor polis.
Överväganden

Under större delen av sin historia, Lincoln hade som policy att inte presentera alternativ. Istället fokuserade Lincoln på att erbjuda en övergripande högkvalitativ produkt som skulle betyda status till en individ och ge de mest lyxiga boende. Men sedan 1920-talet, hade Lincoln politiken att ändra enskilda delar av fordon för sina kunder. Detta kan vara allt från förnicklade radiatorer anpassade juvel encrusted bindestreck. För en kort period på 1930-talet, skulle Lincoln även personligen designa kroppstyper från grunden för vissa klienter.
Typer

Medan Lincoln Auto Bolaget har ett antal olika utföranden, är ett viktigt fokus för sina designers och ledning flaggskeppet bil. Från och med 1936 med Lincoln Zephyr, fokuserade bolaget en majoritet av sin reklam och marknadsföring budget på reklam ett enda fordon som var ansvarig för över 80 procent av sin försäljning.

Med skapandet av den kontinentala kom strax före andra världskriget, var men övergavs under konflikten. Det återupplivades på 1950-talet och blev företagets flaggskepp fordon till 1981 och införandet av Town Car. Även om det inte anses vara en av dess främsta fordon

, var Navigator bäst säljande lyxvarumärke efter 1998. Den innehöll både en sedan och SUV version.
Betydelse

En av de viktigaste metoderna för Lincoln under åren var att producera myndigheternas limousiner för den amerikanska presidenten. Denna tradition började 1939 för Franklin D. Roosevelt. Detta följdes av Lincoln Cosmopolitan, som användes från 1950 till 1965. Emellertid inträffade Kennedy lönnmord i en 1961 Lincoln Continental. Bilen användes av och på till 1977 efter extrem restaurering som inkluderade pansar-plätering. Ett antal andra Lincolns har använts under hela ordförandeskapet fram till 2004. Rival företaget, Cadillac, blev huvudleverantör av limousiner nästföljande år. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/98796.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.