Historien om Mitsubishi Eclipse

Mitsubishi Eclipse är en prisvärd sport Coupe som är utrustad med fyrhjulsdrift och valfria turbomotorer. Den har utvecklats från en ganska mild coupe som inte har mycket identitet till en allvarlig inträde i sportbil arenan, särskilt efter en serie av ansiktslyftning, bland annat att eliminera de pop-up strålkastare för fasta. Historia

Mitsubishi har ett långt samarbete med Chrysler LLC och haft kort nyttakörning producerar Dodge Colts på 1970-talet. När företaget slog ut på egen hand genom att öppna sina egna återförsäljare, utvecklade det oinspirerande kupéer och sedaner. Detta ändrades 1990 med införandet av Eclipse, som har mognat till en skummande inträde i sportbil fältet.
Betydelse

Eclipse drog Mitsubishi ur svacka att producera fotgängare bilar på 1980-talet.
Identification

Dess biffiga näsa och tre-diamond logo i rött och fastback-stil taklinjen av de tidiga modellerna gör det till en varaktig sportmodell
Typer

första förmörkelser erbjöds som framhjulsdrift basmodell -. nästa nivå GS, den turboladdade GS-T och den turboladdade fyrhjulsdrift GSX.
Funktioner

år 1996 väckte Spyder cabriolet med GS badging, eller GS-T turboladdad modell.

Storlek

2009 års modell drivs av en 3,8-liters V-6 för att generera 265 hästkrafter, sitter på en 101,4-tums hjulbas och är 180,4 inches lång.
Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/98753.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.