Historien om Mitsubishi Cars

Mitsubishi Motor Corporation är ett relativt nytt företag med bilindustrins normer, men har varit en del av den japanska varvsindustrin och flygplanstillverkning branschen sedan 1917. Det är den femte största bilbyggare i Japan från och med 2009. Första Bilar Till Salu

Mitsubishi producerade sin första bil 1917 - det sju passagerare sedanmodell A - men satsningen visade sig vara så dyra bilen avbröts fyra år senare
<. br> Second Time Around

Av 1937 utvecklade företaget en fyra-wheel-drive sedan prototypen för den japanska militären som börjat använda sig av fyrhjulsdrivna fordon kör på 1960 och 70-talet.
Addera Engineering Förädling

Företaget tillverkade Mitsubishi Zero fighter plan under andra världskriget, imponerande amerikanska flygare med sin snabbhet och hantering, som senare hjälpte Mitsubishis fordonsteknik.
Allianser

Bolaget har haft en lång relation med Chrysler LLC och samarbetar på 1970-talet för att bygga Dodge Colt.
Typer

Vid slutet av 1970 och början av 80-talet, utvecklade Mitsubishi Galant kombi och L200 pickup, och Pajero fyrhjulsdrift sport utility vehicle (1982).

Sports Car Entry

Mitsubishi trädde den återupplivade sportbil nisch med sin 300GT 1990, kombinerar vid sällsynta japanska tillverkade makten med lyx styling.
Effekter

År 2008 introducerade företaget sin i MiEV (Mitsubishi Innovative Electric Vehicle) som sitt svar på bränsleeffektivitet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/98752.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.