Historia av Volkswagen R32

Volkswagen Golf R32 var en oväntad succé när den debuterade i Europa 2002, och blev snabbt importerades till USA två år senare. Byggd på Golf IV-plattformen, är R32 en avsevärd förbättring jämfört med den redan omåttligt populära Golf Mk IV. R32 aktier inte bara komponenter och styling av GTI, men Audi mechanicals liksom. Historia

Golf debuterade med kanin namnskylt i USA år 1973, med Golf GTI Mk IV göra ett framträdande under 1997. Populariteten av R32 ligger i det faktum att det är en lyx högpresterande version av Golf GTI och drivs av den 3,2-liters Audi TT motor för att göra det den näst snabbaste importerade Volkswagen bakom Passat.

Betydelse

Från sin blygsamma början som Golf /Rabbit ersättning för Beetle har R32 fram som Volkswagens högpresterande erbjudande.
Identifiering

Dess VW-logotypen på näsan och dess kompakta och ren styling lyft utöver standard Golf linjen.
Typer
p Det kommer som tre-och femdörrars halvkombi och en femdörrars kombi.
Funktioner

Den är utrustad med all-wheel-drive system baserat på Haldex Traction-teknik, en sex-växlad växellåda och individuell fjädring bak, med sådana alternativ som König sportstolar.
Storlek
p Det sitter på en stram 99,1 - tums hjulbas och drivs av den 3,2-liters V-6 Audi TT motor som genererar 250 hästkrafter bromsning R32 bara finns i fyra färger
Fun Fact

:. Tornado Red, Deep Blue Pearl, Black Magic Pearl och Reflex Silver.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/98750.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.