Historien om Chevrolet Cobalt SS

General Motors Chevrolet Cobalt Super Sport, eller "SS", är en kompakt bil packa en turboladdad motor och trim alternativ inte finns på konkurrenternas småbilar. Med oförutsägbara gaspriserna och en osäker ekonomi, förblir Cobalt en populär bil, jämfört med genomsnittet kompakta valet. Under sitt första år mer än 212.000 enheter producerades. Historia

2005 Cobalt ersatte Chevrolet Cavalier, en liknande kompakt bil som haft ett 22-års sikt. Byggd på en General Motors Delta-plattformen, kommer att Cobalt som en coupe eller sedan, med den historiska SS trim paket och turboladdade alternativ motor.
Betydelse

ärevördiga Cavaliers ersattes av en oväntad marknadsföring kupp av Chevrolet, när det erbjuds vad som verkar vara en ekonomi bil, men svepte den i den berömda Super Sport förpackningar.
Identification
< p> Chevrolet Super Sport trim paket utrusta sina bilar med högpresterande motorer, speciella däck racing, valfria Recaro säten hink och SS badging.
Typer

Förutom SS-paketet, även bilen erbjuds med high-end LT-paketet och basen LS versionen.
Funktioner

Cobalt SS är utrustad med en Koyo Seiko elkraft-styrenhet, framför individuell fjädring och den turboladdade eller grundläggande bas 2,2-liters fyrcylindrig motor.
Storlek

2008 års modell sitter på en 103,3- tums hjulbas, väger 2,681 pounds och drivs av en 2-liters, turboladdad fyrcylindrig motor som genererar 260 hästkrafter.
Effekter

kompakta bilar generellt prestera dåligt i skydda de åkande från väg buller och vibrationer, men Cobalt designers har utrustat stuga med extra isolering och hjulupphängning för att matcha sin trafiksäkerhet med sin kraftfulla prestanda.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/98749.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.