Historien om Nissan Altima

Nissan Altima är en medelstor bil som produceras av Nissan i Amerika sedan 1993. Det är efterföljaren till Nissan Stanza, som har producerats sedan mitten av 1950-talet. Det har varit fyra generationer av Altima. Historia

Nissan Altima släpptes 1993, ersätter Nissan Stanza. Ursprungligen byggt i Smyrna, Tennessee, var produktionen flyttades till Canton, Mississippi, för fjärde generationen. Första generationen kallades ursprungligen Nissan Stanza Altima
First Generation

. Det ritades av Nissan Design Center i Kalifornien. Den andra generationen släpptes 1998
Second Generation

. Dess design vaggad av California Design Center. Inredningen var rymligare och hade en bättre handskfacket och mugghållare. Emellertid kritiserades för att ha en lägre kvalitet inredning än den tidigare modellen.
Third Generation

tredje generationen debuterade 2002. Den nya Altima markerade en förändring i styling för Nissan, som bilens form och bakljus skulle ändras radikalt. Hjulbasen var dramatiskt förlängts från den tidigare modellen.
Fjärde generationens

Den fjärde generationen debuterade 2006. Den hade en kortare hjulbas, och ingår nya funktioner som push-button start och en backup kamera. Det finns också en hybridmodell på marknaden.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/98735.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.