Historia av Nissan Quest

Nissan Quest är en minibuss som produceras av Nissan sedan 1993. Fram till 2002 var det en ny badged versionen av Mercury Villager. Sedan 2004 har det varit en unik bil. Historia

Quest var en ny modell designad av Ford och Nissan för att skapa en minibuss som skulle vara mer exklusiva från de då aktuella fordon i tillverkningen. Modellen debuterade under 1992 North American International Auto Show.
Production

fordon tillverkades av Ford Motors från 1993 till 2002. Den fabrik som producerade Quest producerade också Mercury Villager. Nissan började tillverka Quest 2004.
First Generation

Den första generationen debuterade 1993. Det var en ny anpassad version av Mercury Villager. Det ingår sittplatser för 7, en andra rad bänk som kan tas bort för att skjuta baksätet framåt.
Second Generation

Den andra generationen av Nissan Quest debuterade i 1999. Det var en ny anpassad version av Mercury Villager. Vissa uppdateringar från den föregående generationen inkluderade en längre hjulbas, en förarsidan skjutdörr och en mer aerodynamisk utseende.
Third Generation

tredje generationen av Nissan Quest var släpptes 2004. Till skillnad från tidigare modeller, var det inte ett nytt varumärke Mercury Villager, men en helt ny minivan. Några nämnvärda funktioner inkluderat sin unika design, dess stora moon tak och placeringen av instrumentbrädan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/98734.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.