Då var den första Lexus Made?

Idén till den japanska lyxmärket Lexus har sitt ursprung i en rad hemliga möten i 1983, med den första modellen rulla av monteringsbandet i 1989. Idag är det den mest sålda lyxvarumärke, känd för sin styling, kundservice och ergonomiskt utformad interiör. Den levereras i en sedan, coupé, cabriolet och sport utility vehicle, med hybrid debuterade 2005. Historia

Lexus lanserades av Toyota Motor Co för att konkurrera med amerikanska och europeiska lyx biltillverkare och dess inhemska konkurrent, Nissan, som introducera Acura samma år. År 1989 införde Lexus ES 250 och high-end LS 400. Båda modellerna överträffat förväntningarna hos en japansk bil, med en tyst stuga och en högpresterande motor.
Betydelse

Lexus är den första japanska lyx-bil import som har varit konsekvent inom teknik, design och inredning finesser. Varumärket fungerar som Toyotas lyx linje, kompletterar bolagets billigare modeller
Funktion

, såsom Camry.
Typer

Lexus lagt SC 300 och SC 400 kupéer 1991 GS 300 sedan 1993, LX 450 SUV 1997, RX premium SUV 1998, är nybörjar lyxiga sedanmodell i 1999, och GX medelstora lyx SUV 2003.
Funktioner

åren, den varumärke lagt många alternativ, inklusive fyra-zons klimatanläggning, baksäte luftrenare, en intuitiv parkering-stödpaketet, en baksätet "kylbox" och en smog sensor.
Identification

Lexus ledningen myntade uttrycket "den obevekliga strävan efter perfektion" som sitt varumärke slogan, tillsammans med dess högg "L"-logotypen på grillen, för att ge varumärket en identitet som ett lyxmärke för mer än två decennier.
Fun Fact

Filmregissör och Lexus ägare Steven Spielberg hade en 2054 Lexus utformade för att visas i sin futuristiska filmen "Minority Report."

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/98723.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.