Hur tjäna pengar på att sälja Bildelar

Att sälja bildelar kan vara en lönsam satsning, beroende på vilken typ av bildelar du har att sälja. Det är inte så svårt heller, vad med eBay och Craigslist är bra ställen att hasen dina varor. Ta en titt på dessa tips om hur man säljer bildelar och sätta lite extra grönt i fickan. Saker du behöver
Bildelar
Visa fler instruktioner Zazzle.se Tjäna pengar genom att sälja Bildelar
1

Tänk vilken typ av delar som du vill sälja. Generellt gäller att ju äldre fordonet och ovanligare delarna, desto mer pengar du kan befalla dem. Till exempel kan en huv från en 1992 Chevy S10 säljer för $ 25 på Craigslist, medan en huva för en 1951 Chevy truck skulle sälja för $ 300 och uppåt.
2

Tänk delarna "tillstånd. Äldre delar kan ha rost, men beroende på hur illa rosten är, kan det fortfarande vara en livskraftig del att sälja. Om det finns bucklor på de delar som är lätta att ta bort, hamra ut dem. Gör vad du kan för att få delarna i utmärkt form. Addera 3

Catalog dina delar "tillstånd och ungefärligt värde. Gör en detaljerad lista över allt du har och vad du vill få för dem. Markera eventuella skador på delarna, och vara mycket tydlig och specifik.
4

Research din stycklista på nätet för att hitta sin ungefärliga värde. Försök eBay och Craigslist, liksom andra online-butiker såsom bil forum.
5

Strategize ditt pris punkter. Till exempel, låt oss säga att du har en 1992 Chevy S10 huva. På eBay, de flesta huvar gå för $ 50, men på Craigslist, de går för $ 40. Om du vill få så mycket för de delar som möjligt, prissätta dem högre än genomsnittet och annonsera var du kan. Om du hellre vill flytta delarna så snabbt som möjligt försöka prissätta dem mer aggressivt genom att gå mindre än den vanliga utgångspriset. Detta kommer att säkerställa att de säljer snabbare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/98720.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.