När jag kör min 2011 Prius, hur använder jag min Navigation?

Toyota erbjöd tre utföranden av sin 2011 Prius med ett navigationssystem som köpare kan köpa som en uppgradering för Prius Tre, fyra eller fem. Detta system använder en satellit upplänk och global positioning system för att samordna en bils hastighet och läge med en DVD-baserad datoriserad karta. En intern DVD innehåller väg-och plats kartor över kontinentala Nordamerika och Kanada. Prius 'navigationssystem erbjuder både manuella och röststyrda kontroller att en förare kan använda. Instruktioner
få en vägbeskrivning manuellt
1

Tryck på "Dest"-knappen - som står för destination - till höger om navigation pekskärm. Navigeringen pekskärm sitter i mitten av instrumentpanelen konsolen.
2

Tryck på "Adress"-ikonen på pekskärmen menyn som visas. Tryck på "City"-knappen eller tryck på "Gatuadress"-knappen på pekskärmen för att ange en destination genom stad eller gatuadress.
3

Skriv in namnet på staden på QWERTY tangentbord som visas på pekskärmen. Gå till steg 4 om du använde "Gatuadress" knappen i steg 2. Tryck på "OK"-knappen på pekskärmen när du har skrivit in namnet på staden.
4

Skriv in gatuadress på pekskärmens tangentbord. Tryck på "OK"-knappen. Skriv numret på den gatuadress plats på det numeriska tangentbordet som visas på pekskärmen och tryck på "OK."
5

Tryck på "Gå till"-knapp som visas på pekskärmen. Navigationssystemet kommer att ta upp en gata karta över platsen du angav i föregående steg. Den "Gå till"-knappen visas längst ned på skärmen.
6

Ange eventuella önskemål om vilken typ av vägbeskrivning du vill att navigationssystemet ska visas. Tryck på "Quick Route"-knappen på pekskärmen för att föra fram den snabbaste vägen eller tryck på "Short"-knappen på pekskärmen för att få upp den rakaste vägen till din destination. Tryck på "OK" och tryck sedan på "OK" igen för att börja ta emot riktningar.
Emot Avstånd Via Voice Activation
7

Tryck på "Tal"-knappen på vänstra sidan av den främre delen av ratten. Avvakta en ljudsignal och därefter tydligt säga "destination." Vänta annan ljudsignal att ljuda.
8

Säg ordet "Address" efter pipet och sedan vänta på en annan pip. Säg namnet på den stad som du vill riktningar. Vänta på annan pip och sedan säga namnet på gatan.
9

Säg gatan antalet din destination efter att ha hört en annan pip. Navigationssystemet kommer att be dig bekräfta ditt val, säger "enter" och tryck sedan på "OK"-knappen på pekskärmen för att få en vägbeskrivning till din destination

. .from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/100341.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.