Så monterar du ett SoundBar med kardborreband

SoundBar kan avsevärt öka ett fordon stereo sound. De är ofta utformade och monterade i jeep fordon och fäster fordonets störtbågar med konsoler eller kardborrband. Velcro är det minst destruktiva sätt att fästa soundbar eftersom den inte kräver att du stansa hål genom störtbågar att ge en bas för fästen. Dessutom är det mindre svårt att lösgöra en kardborre soundbar när du inte längre önskar det. Saker du behöver
Wrench
Soundbar trådanslutningsdon
Visa fler instruktioner
1

haka av klippen innehar mjuk eller hård topp, sedan vika ner det eller ta bort det så att du har tillgång till störtbåge.
2

Riv isär kardborreband som håller stoppningen på störtbåge på plats och ta bort stoppningen.
3

Placera Soundbar så att dess baksida är vänd mot framsidan av störtbåge, och att dess framsida är vänd mot fordonets inre.
4

Anslut kardborrebanden på baksidan av soundbar runt störtbåge .
5

Koppla bort den negativa, eller svart, kabel från batteriet med en skiftnyckel.
6

in spetsen på en skruvmejsel bakom frontpanelen så att den hoppar ut , dra sedan stereo ut tillräckligt för att avslöja anslutningarna bakom det.
7

Identifiera stereons vänstra och högra högtalarkablarna. Kör högtalarkabeln från soundbar till Jeep stereoanläggning. Lägg märke till plast, anslutning buss på slutet av Soundbar högtalarkabeln.
8

Matcha de färgade högtalarkablar på stereoanläggning till motsvarande färg på plasten, soundbar anslutning buss. Tryck på motsvarande port flik på Soundbar anslutningen bussen, tryck sedan in kabeln i anslutningen klämman för hand.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/100323.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.