Roliga ställen att köra en CR-V

Honda CR-V har gjort sin väg in i garage av många amerikaner. US News rankades 2011 CR-V fjärdedel av 23 i "Affordable kompakta SUV" kategori och, under 2010, röstade US News den "Best Compact Crossover för pengarna." Bra gas körsträcka, bekväma sittplatser och gott om förvaring gör för roliga resor runtom i staden eller längre resor med dina vänner och familj. Korta Utflykter

Kul Korta resor i din CR-V kan inkludera floden resor, resor till landet eller reser en stad eller två bort för att besöka vänner eller familj. Med 35.7 kubikfot utrymme med plats för upp och 72,9 kubikfot med sätena ner kommer CR-V innehar några saker du behöver ta med dig. Om mer växel behövs för din kort resa, en, kan två eller tre säten fällas ner för att rymma det.
Day Trips

Dagsutflykter tar lite mer planering och , ibland, mer utrymme. Om du är nära floder eller sjöar, tillbringade en dag kylning i vattnet kan vara i ordning. Passagerare i baksätet kan behöva för att rymma ett par extra punkter, men alla bör vara bekväm för skjutsen. Extra mugghållare och extra skärmar filmen i vissa CR-Vs kan få tiden att gå snabbare.
Weekendresor

statliga parker göra för stor helgresor i CR-V. De är hanterbart med bil, och robusthet i CR-V kan göra för en mer njutbar enhet. CR-V är inte lika robusta som vissa större stadsjeepar men det kan våga utanför misshandlad sökvägen om det behövs. Den gas körsträcka gör också CR-V en idealisk bil för intensiva resor.
Semester

resor till kusten eller bergen kan vara roliga sätt att spendera några dagar eller några veckor med din familj. Stadsjeepar allmänhet och CR-V har specifikt ideala specifikationer för längre semestrar. En mindre bil kan har svårt att hålla en familj och deras nödvändiga poster, oavsett om det är camping redskap eller tillräckligt bagage för att få igenom veckan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/100300.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.