Hur vet jag genereringen av My Mini Cooper?

Det finns tre generationer av Mini Coopers. Den första generationen av dessa brittiska bilar introducerades i USA under 1959 och fortsatte att tillverkas och importeras genom 1960-talet. Det fanns en lucka på mer än 40 år innan Mini Cooper återinfördes i USA. Denna andra generation var tillverkade 2002 till 2006. Under 2007 Mini Cooper formades, vilket gör den tredje generationen, vilket är den modell i produktion från 2011. Om du är osäker på vad generation Mini Cooper är hittar du i fyra steg. Instruktioner
1

Öppna förarsidan av bilen. Det kommer att finnas en etikett med bilens VIN-nummer på sidan av dörren där låsmekanismen är. Det kommer också att ha tillverkarens året. Du kan avgöra vilken generation din Mini Cooper är från år. Om etiketten har tagits bort kan du fortfarande bestämma generation though.
2

Öppna huven på bilen. Undersök motorn. Om motorn är tvärgående takmontage, vilket innebär att motorn är monterad så att motorns vevaxel är vinkelrät mot den långa axeln av fordonet. Om det är tvärgående monterade din Mini Cooper är en första generationens modell.
3

Titta på baksidan av din Mini Cooper. Om det finns ett "S" efter "Mini Cooper" märket du har en andra-eller tredje generationens Mini Cooper. Detta betyder att bilen är överladdade.
4

Mät längden på din Mini Cooper. Den andra och tredje generationens Mini Coopers är väldigt lika i kroppen stil och efterbehandling. Om din Mini är över 8 meter lång det är en tredje generationens Mini Cooper.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/100278.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.