Hur man använder en Yard Auto Salvage

En automatisk bärgning gård är vad många kallar en junk yard. Auto rädda varv kan vara tunnland icke-operationell fordon och reservdelar. Medan vissa människor kanske undrar vad poängen med en bärgning gård är, dessa gamla fordon och deras delar är avgörande för samlare, konservatorer bil och andra. Det kan vara en givande erfarenhet för att hjälpa någon att hitta den exakta delen som de behöver för att avsluta en lång restaureringsprojekt. Du kommer också att bli din egen chef. Instruktioner
1

Leta andra varv auto bärgning i området du planerar att göra affärer i. Detta kommer att berätta vilken typ av konkurrens du har. En enkel online-sökning kan visa dig alla varv auto bärgning i dig område. Du kan också gräva lite längre och ta reda på vad dessa varv har tillgängliga och för vilket pris. Detta gör att du kan ge bättre erbjudanden till dina kunder som kan ge ditt nya företag ett välbehövligt lyft från början.
2

Förvärva den mängd mark som ger dig gott om utrymme för att lagra alla fordon och reservdelar samt ett kontor. Om du planerar att bli en extremt stor auto bärgning gård sedan ett par hektar kommer att finnas gott att starta. Din mark bör vara inhägnade för att hålla inkräktare. Ditt kontor behöver inte vara en lyxig byggnad. En enkel släpvagn på framsidan av din bärgning gård kommer suffice.This kontoret kommer att tjäna flera syften såsom att hålla dig ur dåligt väder och ger en plats att koppla upp en telefon och dator.
3 < p> Spela varje fordon som läggs till din trädgård så att du vet allt du har till förfogande när en kund frågar efter en viss del. Detta kan tyckas meningslöst när du bara har ett par bilar men som ditt lager växer, kommer du att vara tacksam för att du höll koll. Du vill inte ha att fysiskt titta runt hela din bärgning gård försöker spåra en del för någon. Istället kan du få alla bilmärken och modeller som ingåtts datorn. När en kunds samtal eller besök, kommer du att snabbt kunna informera dem om du har bilen eller en del som de behöver. Tid är pengar, som ordspråket säger, och det kommer säkert att spara både.
4

Skapa affärsrelationer som gör din bil bärgning gård att växa och blomstra. De viktigaste relationer är med en skräp bil flyttservice och en bogsering företag. Du vill ha förbindelser med borttagning skräp bilföretag eftersom de ständigt kommer att ha fordon du kan köpa från dem. Detta gör att din bil bärgning gård att konsekvent ha nya fordon läggas till. Du vill arbeta med en bogsering företag att ha dessa fordon plockas upp. Det kan inte vara lönsamt att göra detta själv eftersom du kommer att ha arbetsuppgifter på kontoret som behöver din uppmärksamhet (som att svara i telefon och hjälpa kunder). Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/100226.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.