Mercedes Benz E Class Colors

De 2011 Mercedes-Benz E-klass modeller är lyxiga bilar med hög prestanda V-6 och V-8 motorer och en ny cabriolet trim. Yttre uppgraderingar inkluderar ett nytt galler mesh på Coupe trimmar och inredning uppgraderingar inkluderar omgjorda strålkastarstyrning switchar och flyttade ESP kontroller. Utföranden inkluderar E350, E350 Bluetec, E550 och E63 AMG med komfort funktioner såsom en taklucka, elektriska fönsterhissar och lädersäten. E-klass finns i en mängd olika färgalternativ. Svart och Blues

bilköpare kan välja mellan flera svarta och blå färger i 2011 Mercedes E-Class serien. Svart är ett populärt val eftersom det har en elegant känsla och reflekterar färgerna bra på natten. Obsidian svart metallic har en något träkol och grå nyans och är lättare än rent svart. Capri blå metallic är en mörk, polerad blå med metallglans, medan kvarts blå metallic är en ljus nyans av blå som en molnfri himmel.
Vita och silver

För lättare, mindre djärva färger, erbjuder 2011 Mercedes-Benz E-Class nyanser av vitt och silver. Diamanten vit metallic är en off-white med en liten grå nyans för en djupare titt och Arctic White har en ljusare, mer vintrig nyans. I silver, erbjuder E-Klass ett iridium silver metallic färg som har en glansig grå nyans och en palladium silver metallic färg som är mörkare med en blåaktig ton.
Röd, grå och beige

2011 Mercedes E-Class serien erbjuder endast en nyans av rött som är Mars röd. Detta är ett djärvt, iögonfallande färg som är något mörkare än en ren cherry red. I grått, erbjuder Mercedes stålgrå metallic som är en elegant, mörkgrå nyans som ser svart på natten och metalliska Indium grå som har en ljusare grå nyans. Beige erbjuds som metallpärlan beige som har ett glansigt, champagne-färgad nyans.


Interiör Färger 2011 Mercedes-Benz E-Class serien erbjuder flera interiör färg alternativ såsom naturlig beige läder som är en ljusbrun nyans, mandel svart läder, mandel mocka läder, aska svart läder, ask mörkgrå läder och traditionell svart läder.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/100221.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.