Hur hittar man rätt fälgar till en 1963 Belair

Bel Air var i mitten av linjen Chevrolet full storlek erbjudande 1963, i huvudsak en avskalad version av Impala. Den 1963 Chevrolet linjen var en storsäljare, med över en miljon producerade modellerna, enligt Old Rides 1963 Chevrolet Bel Air sidan, vilket gör delar ganska vanligt. Alla 1963 Bel Airs var utrustade med 14-tums fälgar, mäter 7-av-14 eller 7 1/2-by-14 inches med olika Chevrolet-modeller som utfärdats med olika hubcap stilar. Chevrolet "dog dish" navkapsel var standard-frågan på Bel Air och bas Impala modeller. Instruktioner
1

Sök den lokala begagnade delar butiker och junkyards. Begagnade delar återförsäljare erbjuder en guldgruva av möjligheter och möjligheter att hitta fälgar och navkapslar för 1963 Chevrolet Bel Air. Människor i begagnade delar verksamheten har många kontakter och ofta delar utbyte mellan varandra, så en sökning kan göras för att lokalisera Chevy fälgar.
2

Kolla tidningar och internet för kommande fordonsindustrin swap möter. Dessa möter kan vara generella eller specialiserade, såsom de som arbetar enbart med Chevrolets, bilar av 1960-talet, och mer. Swap möter är utmärkta delar källor, eftersom många av de leverantörer och deltagare är kunniga och kan oftast hitta någon del behövs.
3

Handla online. Internet har obegränsade resurser för delar restaurering auto, inklusive fälgar och navkapslar. Det finns auktioner för original används, återställs och nya reproduktion Chevrolet Bel Air delar, samt ett stort antal webbplatser som säljer specialiserade bildelar för nästan alla fordon, inklusive 1963 Chevrolet Bel Air.
4

Gå en bil klubb och börja nätverk. Bil klubbar erbjuder flera källor för att lokalisera vintage bildelar och ofta sponsor swap meets och visar auto egna. Genom att utnyttja de kontakter som finns inom bil klubbar och shower, fälgar vintage och navkapslar för 1963 Bel Air kan lätt förvärvas.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/100183.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.