Växter som tillverkar Ford Expeditions

Ford först gjorde sina Expedition sport-utility fordon, även stämplas som Lincoln Navigator, 1997, vid bolagets Wayne, Michigan, växt. Det fortsatte att göra dem där till slutet av 2008. Det var då den amerikanska auto jätte skiftat produktion av full-size stuga lastbil till sin Louisville, Kentucky, anläggning, där den förblir i mars 2011. Wayne, öppnade Michigan

1957, denna församling och stämpling växtens 3000-plus anställda (från 2011) har en historisk skiffer av fordon som de har visat sig genom decennierna. Från och med den Ford kombi och Ford Bronco, då F-serien lastbilar och slutligen Expedition och Navigator, denna växt för närvarande (2011) gör den batteridrivna elektriska Ford Focus i 2.866.000 kvadratmeter tillverkning utrymme.

Louisville, Kentucky

När Expedition och Navigator flyttades till Fords Kentucky monteringsfabrik i början av januari 2009, började växtens 5000-plus arbetstagare att dela sin tid mellan dessa fordon och många av företagets F-serien av full storlek lastbilar, som har byggts vid denna anläggning sedan 1969. Att dela 4.626.490 kvadratmeter fabrikslokaler, de två typer av fordon kan göras på detta en anläggning tack vare en $ 200.000.000 ombyggnad av anläggningen, en av två historiska Ford växter i Louisville.

Michigan: Efter Expedition

Ford spenderade ytterligare $ 550.000.000 till nyinspelningen Wayne, Michigan, växt efter Expedition kvar. I det fordonet kölvatten, är bolagets nya batteridrivna elektriska Focus nu görs. I makeover inkluderar en ny "flexibel body shop" och "stekpanna transportör"-system som gör det lättare för arbetstagare att röra sig in och ut ur bilens olika områden Addera Kentucky:. Med Expedition

Kentucky monteringsfabriken har också en flexibel kropp butik i 2011 - möjliggör olika typer av modeller för att lättare tillverkas i ett enda system. Företaget överfört 450 arbetare till Kentucky från Wayne, Michigan, när retooling började. Enligt företagets representanter, tog ombyggnad av anläggningen bara sju veckor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/100173.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.