Hur man identifierar Limited Axlar Slip Bakre

De två typer av bakaxlar, eller bakre differentialer, på bak-hjulsdrivna fordon är konventionella axlar, som ger ström till ett hjul, och begränsad slip, som ger ström till båda bakhjulen . Limited Slip axlar ger bättre prestanda och grepp på bak-hjulsdrivna fordon. Limited Slip axlar, som kallas positiv dragkraft av General Motors, är installerade på många högpresterande, sport och nyttofordon. Två metoder för att identifiera limited slip differentialer görs genom att utföra en manuell test på den bakre passagerarsidan hjul, eller genom att slå upp axeltyp använder den information som ges när Vehicle Identification Number, eller VIN, avkodas. Saker du behöver
Jack
stödbenet
Blocks
Visa fler instruktioner
1

Jack den bakre passagerarsidan hjul från marken genom att placera uttaget under en fast del av ramen i närheten av hjulet. Lyft hjulet tillräckligt för att få det helt från marken.
2

Placera en pallbock under ett fast del av ramen nära till uttaget, sedan sakta ned fordonet på stödbenet. Dessutom, för att förhindra att fordonet rör sig framåt, placera ett block framför varje framhjul.
3

Placera transmissionen i friläge, och försöka att manuellt stänga den bakre passagerarsidan hjul. En konventionell axel vänder ganska lätt men limited slip axlar är omöjligt eller svårt att vända.
4

Anteckna ramnumret. VIN finns i hörnet på förarsidan streck, lätt ses genom vindrutan. VIN är en universell 17-siffriga identifieringskod unik för just den bilen.
5

Decode ramnumret genom att skriva in det i en online VIN avkodare liknande den som finns på Decode här. När VIN avkodas, är en avläsning ges, identifierar fabriken utfärdat utrustning på fordonet. Den "Axle" rubrik identifierar typ av axel i fordonet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/100152.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.