Hur identifierar jag en Hurst Shifter ?

Hurst reglage är eftermarknaden tillbehör för bilar . Hurst har tillverkat reglage i årtionden , och har blivit USA: s främsta företag inom området . Hurst tillverkar delar till Pontiac , Plymouth och Ford-bilar , om du har något av dessa biltyper , kan du ha en Hurst shifter . Identifiera en Hurst shifter är lätt , eftersom Hurst har en unik design och logotyp på vardera av sina reglage . Instruktioner
1

utseende för " Hurst " logotyp och shifter typ namn ingraverat på växelspaken . Hurst graverar alla dess reglage , så det enklaste sättet att ta reda på om du har en Hurst shifter är att leta efter tillverkarens gravyrer . De gravyrer är vanligtvis placerade bredvid växelspaken . Logotypen är antingen en huvudstad " H " eller hela ord " Hurst . "
2

Kolla in Hurst katalog som du kan få från en Hurst återförsäljare eller hämta från Hurst webbplats ( se Resurser ) . Katalogen innehåller alla reglage Hurst producerar , så om du inte hittar den Hurst logotypen på din shifter , kan du jämföra din shifter till bilderna i katalogen för att identifiera vilken typ av växelreglage du har .
3 < p > Leta efter serienumret på växelreglaget . Serienumret är vanligen beläget nära botten på växelreglaget . Jämför numret du hämtade till serienumren i Hurst katalogen för att ta reda på om du har en Hurst shifter .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/100145.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.