Hur man identifierar en internationell Scout V8

infördes 1960 för att konkurrera med Jeep CJ-serien, var International Harvester Scout en av USA: s första terrängfordon sport utility, tillverkades fram till 1980. Scouten erbjöds med fyra, sex och åtta cylinder alternativ motor, dock var bara två V-8 motorer tillgängliga på International Harvester Scout serien - den 304 och 345 kubik-tums V-8s. Även om Scout var ibland utrustade med motorer som tillverkas av American Motors, var alla Scout V-8s tillverkas av International, så den internationella 304 kubik-tum är inte att förväxla med den amerikanska Motors 304 med samma cylindervolym. Saker du behöver
Putty kniv eller skrapa Rags
Stålborste
Rengöring lösningsmedel, såsom avfettningsmedel eller bromsvätska
Visa fler instruktioner

1

Öppna och säkra huven för att komma åt Scout V-8, om det fortfarande är monterad i fordonet. Leta efter distributören på framsidan av motorn. Distributören har ett plastlock med sladdar till enskilda tändstift på varje cylinder. Alla Internationella V-8s har distributören placerad på framsidan av motorn, medan de flesta V-8 distributörer är placerad bak på motorn.
2

Lokalisera bearbetade plattan på sidan av motorblocket. På passenger's-sida av motorn, mot främre, halvvägs längs sidan av motorblocket, finns det en plan yta, eller dyna. Dynan är placerad strax ovanför bränslepumpen och kan behöva rengöras med en skrapa, stålborste och rengöringsmedel.
3

Identifiera Scout V-8 motor förskjutning. Stämplat på plattan är den internationella V-8 motor förskjutning, som läser antingen "V-304," eller "V-345," identifiera 304 och 345 kubik-tums Scout V-8 motorer.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/100141.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.