Hur man identifierar transmissionen i en Buick

En mängd automatiska och manuella växellådor har använts på Buick fordon. Buicks är normalt försedd med en General Motors Buick, Oldsmobile, Pontiac (BOP) sändning. Detta är i huvudsak en Chevrolet transmission anpassas till de särskilda kraven för dessa märken. Det enklaste sättet att identifiera en Buick automatlåda kräver att du undersöka pannan transmissionsolja, manuella växellådor har sina egna visuella egenskaper. Instruktioner
1

reda på om din sändning är automatisk eller manuell, och om din Buick är fram-eller bakhjulsdrift. Gå överföringen om den fortfarande är monterad i fordonet. För bak-hjulsdrivna fordon, tillgång överföringen från undersidan av förarsidans dörr. För front-hjulsdrivna fordon, är överföringen normalt placerad på passagerarsidan av bilen och framför höger framhjul.
2

Räkna antalet bultar oljetråget på undersidan av den automatiska växellådan. För Buick bak-hjulsdrivna automatik har TH250/350 RWD en 13-bult oljetråget har TH200 en 11-bult oljetråg, har TH400 en 13-bult oljetråget och ST300 har en 14-bult olja panorera. För front-wheel-drive automatik har 440T4 19 bultar, den 4T60 och TH125 båda har 16 bultar och TH325 har 15 olje-pan bultar.
3

Använd olja-pan form att differentiera automatväxellådor med samma skruv räknas. Både TH250/350 och TH400 har 13 bultar, har emellertid TH250/350 en fyrkantig pan med en vinklad hörn, medan TH400 har en oregelbundet formad pan med en bula på passagerarsidan av transmissionen. Den 4T60 och TH125 båda har 16 bultar, men 4T60 har en kvadratisk pan medan TH125 oljetråget har en mycket oregelbunden form
4

För ytterligare automatlåda identifiering, använd en Buick diagram transmission ansökan såsom de som finns på uteplatsen Transmissioner och Macko Distribuera webbplatser.
5

Identifiera din Buicks manuell växellåda. Muncie M20/M21/M22 fyrväxlad bak-hjulsdrivna växellådor har en sju-bult sidoluckan där skiftande kopplingen ansluts till transmissionen. Den Muncie M22 är en större modell, vanligtvis installeras med höga vridmoment, big-block motorer. GM Saginaw transmissionen liknar M-serien, men den omvända växelspaken är fäst till sju-bult sidoluckan, medan Muncie modeller har den omvända hävarmen fäst vid transmissionen svans bostäder. Buick använde också Isuzu-tillverkade manuella växellådor. Den MR2 är en front-wheel-drive fyrväxlad med ett aluminiumchassi. Den MR8 är en fem-växlad växellåda med en sju-bult tenn luckan på baksidan av sändningen. Den HM282 är en fem-växlad växellåda med en nio-bult bakre luckan.
6

För ytterligare Buick manuell växellåda identifiering, använd en Buick diagram transmission ansökan som den som finns på drivetrain.com.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/100136.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.