Min Lexus RX300 kommer inte att acceptera Gas

Producerat från 1999 till 2003 , är Lexus RX300 en medelstora lyx sport utility vehicle . Den har en 19,8 - liters bränsletank och blir i genomsnitt cirka 17 miles per gallon , vilket ger en uppskattad räckvidd på cirka 330 miles på en full tank . Om det är dags att tanka och bilen går inte att ta in någon gas , felsöka flera enkla frågor innan de söker en mekaniker råd . Instruktioner
en

Kontrollera att tanken inte redan fulla. Slå på bilen och ta en titt på bränslemätaren i det nedre vänstra hörnet av kombiinstrumentet . Om tanken är full , kommer bilen inte acceptera någon mer gas .
2

Kontrollera att du använder rätt bränsle . Den RX300 kan använda 87 oktan eller högre blyfri bensin . Dess munstycke kärl har en design som inte kommer att acceptera munstycket på en blyad bränsletillförsel . Du kan använda 89 eller 91 oktan blyfri bensin , men aldrig blyad eller diesel .
3

Kontrollera att du har infogat bränslemunstycket ordentligt . För in spetsen på munstycket in i bränsletanken och tryck ned och i så munstycket låses fast . Om det inte hela vägen , kommer din bil inte fylla upp ordentligt .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/100134.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.