Min Honda navigationssystemet inte fungerar

Navigationssystem exakt kan vägleda dig till en destination. En Honda fordon kan utrustas med en valfri Honda Satellit-linked navigationssystem integrerat i instrumentpanelen. Om din Honda navigationssystem misslyckas, kan flera problem som orsakar felet. Instruktioner
1

Flytta till ett öppet område där du har fri sikt mot himlen. Eftersom navigationssystemet är satellit-baserade, måste det kunna kommunicera med satelliterna. Om du är i ett underjordiskt garage eller i ett område med många höga träd eller byggnader, kommer du inte att kunna få en tydlig signal och navigationssystemet kommer inte att fungera.
2

Tryck på "NAVI Talk "-knappen innan du ger ett röstkommando. Denna ratt monterad på knappen måste tryckas in före varje röstkommando, inte bara den första. Också, innan du talar, vänta på ljudsignal när du trycker på knappen, vilket kommer att låta dig veta att systemet är redo att ta emot ditt röstkommando
3

Tala högt och tydligt. när du ger röstkommandon. Om omgivande buller omkring dig är för högt, kommer systemet inte registrera ditt kommando korrekt.
4

Använd "Interface Dial" om du inte vill använda röstkommandon. Detta är den stora, runda ratten under navigering skärmen. Använd ratten för att bläddra igenom skärmen och välja önskat alternativ och tryck sedan på "Enter" i mitten av ratten för att välja det alternativet och gå igenom menyn.
5

Kontrollera säkringarna. Om säkringen för navigationssystemet blåses, kommer det ingen ström. Se bilens instruktionsbok för placeringen av säkringen som hänför sig till navigationssystemet.
6

Uppdatera din navigationssystem kartor så att du har den senaste tillgängliga informationen. Uppdatera diskar kan beställas bilda Navigation Center resurs genom att mata din Hondas modell och år.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/100130.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.