Hur man installerar en manuell Boost Controller på en Passat

Passat är en medelstor bil skapad av Volkswagen för att fylla gapet mellan dess Golf kombi och populära Jetta. Först säljs i 1973, genomgick Passat flera stora konstruktionsändringar som leder upp till den nuvarande modellen, internt betecknad som "B7". Det var ursprungligen utrustad med en sparsam 1.3L OHV (overhead ventil) 4-cylindrig motor som utvecklade en mager 54 hästkrafter, men med tiden cylinderantalet och cylindervolym växte till att omfatta sex och även en 8-cylindrig motor på upp till 4 liter storlek. Turbocharged varianter visades också att använda "2.0T" och "1.8T" nomenklatur vanligt på ett brett spektrum av Audi-fordon. Dessa motorer var både bensin och diesel baserad, och även om inte hastighet demoner i lager trim - med den medföljande turbo systemet - de kan göras betydligt snabbare relativt lätt. Saker du behöver
Controller Manual Boost (MBC) Kit
Visa fler instruktioner
1

Fäst ena sidan av manuell boost controller till dammsugarslangen kommer utanför wastegate ställdon (placerad på baksidan av turboaggregatet).
2

Anslut den andra sidan till det uppsving källan utloppsnippeln.
3

Säkra regulatorn med en kraftig plastbandet (ingår i satsen) från grenröret.
4

Dra en tredje växeln genom golv gasspjället när rpm är cirka 2000 till redline på en sluten vägsträcka eller spår. Detta kommer att ställa en baslinje och fastställa fordonets exakta inställningen fabriken uppsving.
5

Justera Turbo Boost inställningen på MBC genom att långsamt vrida ratten i önskad riktning. (Vanligen medurs ökar laddtrycket och moturs kommer retard boost)
6

fylla flera full gas passerar för att nå en viss boost inställning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/100129.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.