Bronco Body Lift Instruktioner

En kropp hiss höjer kroppen av en bil mellan en och tre inches från sin ram, oftast för att möjliggöra användning av större däck. Body lift kit som finns på marknaden gör det möjligt att lyfta din Ford Bronco utan hjälp av en mekaniker. Din kropp lift kit kommer med nylon block eller distanser, vilket skapar hissen. En kropp hiss kommer inte öka din Bronco s markfrigång eller påverka suspension. Saker du behöver
Body lift kit
Ordet jack
skiftnyckel
Jack står
Handskar
Oil
Broms olja
Visa fler instruktioner
1

Park ditt Bronco någonstans där du kommer att ha utrymme för att jobba runt det. Ställ åt parkeringsbromsen och lägg i en växel. Lossa skruvarna från kroppens fästen under bilen med hjälp av en skiftnyckel. Spraya bultarna med olja om de är för snäva. Arbetet med en sida i taget.
2

Place pallbockar under kroppen ram av bilen och höja fordonet med några inches på ena sidan. Sänk domkraft tillbaka ner tills kroppen ramen hålls upp av domkraften.
3

Rengör undersidan av bilen. Det skulle också vara en bra idé att besiktiga fordonet för eventuella tecken på slitage eller skador medan du har chansen.
4

Placera så många inches av nylon block som du behöver mellan ramen och kropp. Lägg dem direkt till kroppens fästena i bilen. Applicera lite broms olja till kroppen hissen efter behov. Installera distansorganen en efter en. Skruva i de nya skruvarna, igen med skiftnyckel.
5

Upprepa processen för den andra sidan av bilen, var noga med att använda samma antal nylon block som du gjorde för första sida för att säkerställa att ramen är lika lyfts på båda sidor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/100125.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.