Hur du hittar en BMW

Den München-baserade Bavarian Motor Works erbjuder flera märken, modeller och utföranden av den populära BMW bil varumärke. Det tyska företaget har ett antal fabriker i USA, med bil återförsäljare tillhandahåller försäljning av nya och begagnade bilar i landet. Som behövs, börjar tekniken för att lokalisera en specifik BMW med att samla bilens informationen medan forska olika vägar för köpet. För många fordon förfrågningar sammanfaller ofta med en rättslig utredning eller att lösa privata angelägenheter genom användning av fullmakt. Saker du behöver
Vehicle Identification Number
Visa fler instruktioner
1

Samla fordonsinformation. Om tillgängligt, skriv ner BMW: s Vehicle Identification Number, eller VIN, namnet på den registrerade ägaren eller generalagenten /privat säljare av fordonet. Dessutom, skriva ner specifika fordon information såsom motortyp, växellåda typ och trim nivå. För korrekt stavning av att identifiera mönster och funktioner besöker en lokal BMW återförsäljare eller besöka BMW webbsida visar den specifika modellen och trim nivå.
2

Kontakta registrerad ägare. Ring, besök eller maila den senaste titeln innehavaren eller registrerad ägare av BMW. Fråga om placeringen av fordonet samtidigt som nödvändiga rättsliga eller ekonomiska handlingar som behövs. Dessutom, observera den registrerade ägaren eller titel innehavaren rätt till privatliv när de utför fordonet sökning.
3

Besök den senaste återförsäljare för köpet. För begagnade BMW, ringa, besöka eller maila den senaste återförsäljare för inköp till leads på möjlig placering av fordonet. Om sådana finns, recension försäljningsdokument för att inkludera den senaste köpebrev, eventuella köpt fordonets garanti eller de dokument inventering upprätthålls av generalagenten. Legal dokumentation, en blankett som anger fullmakt eller ett giltigt skäl för sökningen.
4

Kontakta institutionen för motorfordon. Besök avdelningen av motorfordon för att genomföra en titel sökning efter en specifik BMW. Presentera ramnumret eller registrerade ägarens adress rekord eller registreringsskylt för att starta sökningen. Generellt, en titel sökning ger mängd information om både fordon och registrerad ägare.
5

Kontakta en byrå fordon rapportering. Besök en online-baserade byrån fordon rapportering för att samla in specifik information om historia och nuvarande disposition av en BMW. Användningen av ett fordon rapportering tjänst kräver användaren att tillhandahålla ett Vehicle Identification Number för att generera ett fordon rapport.
6

Använd en in-placering i fordonet enhet eller tjänst. För BMW är utrustade med en Global Positioning System, eller GPS, locator, använd en medföljande anordning för att försöka lokalisera fordonet. För närvarande, många USA-baserade fordon använder sig av tillverkarens-baserade larmsystem och stöldskydd hårdvara till stöd i olycka respons och återhämtning av ett stulet fordon. Om det behövs, kontakta BMW: s räddningstjänst att fråga om lokalisering av ett specifikt fordon.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/100101.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.