Specifikationer för ISF

The 2011 Lexus ISF är ett fordon som tillverkas av Toyota och designad av ett team lett av ingenjören Yukihiko Yaguchi. Filosofin bakom detta fordon fokuserar på att ge maximal prestanda och hastighet för racing-entusiaster. Som ett resultat, är detta fordon utrustat med en kraftfull motor och en svit av funktioner som hjälper till med körning och navigering. Motor

2011 Lexus ISF fordon utnyttjar en V8-motor som har ett deplacement på 303 cubic inches. Motorn ger 371 foot-pounds av vridmoment vid 5.200 rpm och 416 hk vid 6.600 rpm, med ett kompressionsförhållande på 11,8-till-1. Kan accelerera från noll till 60 mph på 4,6 sekunder, har ISF en elektroniskt begränsad toppfart på 170 mph och reser en kvarts mil i 13 sekunder. Bränsleeffektivitet för motorn har en effekt på 18 kombinerad mpg, 16 mpg för stadskörning och 23 mpg för landsvägskörning. Transmissionen är en automatisk åtta-växlad med växelpaddlar.
Dimensioner

Lexus ISF har en tjänstevikt på 3780 £ och en hjulbas som mäter 107,4 inches. Höjden av bilen är 55,7 inches, är längden 183,5 inches och bredden är 71,5 inches. Ståhöjd för fordonets front är 37,2 inches och 36,7 inches i baksätet. Fronten ger 43.9 inches av benutrymme och baksidan har 30.6 inches. Stammen har 13,3 kubikmeter lagringsutrymme.
Funktioner

2011 Lexus ISF har en farthållare som använder dynamisk radar för att upprätthålla en pre- ange avståndet när man följer ett annat fordon. Ultraljudssensorer är en del av ett intuitivt parkeringshjälpen system som hjälper förare med svårt parkering scenarier. Strålkastare för bilen är hög intensitet urladdningslampor Bi-Xenon-enheter som också har LED dagtid lampor. Interiören i Lexus ISF har en pekskärm navigationssystem som svarar på röstkommandon och uppdateringar i realtid för väder, trafik, idrott och lager. Systemet är Bluetooth-kompatibel och kan utbyta adressuppgifter med mobiltelefoner.
Fjädring, bromsar, styrning

främre och bakre fjädring för en Lexus ISF verka självständigt och använda gas-trycksatta, absorbenter Monotube stötdämpare med krängningshämmare. Bakfjädringen är multilinkbakaxel enhet med låg-montera överarmar medan framvagnen har hög-Mount överarmar med dubbla triangellänkar utformning. Bromsar är tillverkade av Brembo, anställa ett låsningsfritt bromssystem med power-assisted diskar och sensorer på alla hjul. Styrningen är elektroniskt drivs med en koaxial kuggstångsstyrning som känner av fordonets hastighet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/100097.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.